Ny farve på hjemmekontoret

4 ugers kost og træning, sammen med mig…

 

Sikke en dejlig lørdag, hvis man ser bort fra Corona, og kigger ud på solen. Vi har sendt flaget til tops, for sammenholdet i Danmark under denne krise, har nu også selv gået hjemme, ret isoleret sammen med Troels, i en uge. Vi havde mange planer for hvad vi skulle udrette, mange, men det er ikke rigtig blevet til så meget, end at udhule sofaen. Det slutter lige nu!

I år har Anne Bech og jeg 10 års venskab, helt nøjagtigt d. 1. april. Vi har trænet sammen i mange år, og en af gangene vi tog en “omgang”, skrev vi alt ned som blev til en bog. Fordi vi er i den situation vi er i lige nu, aftale vi at jeg kunne dele vores bog her på bloggen, så du kan få tips til mad og træning, imens du alligevel er hjemme. Om du vil bruge det til at ændre livsstil, leve sundere eller tabe dig, kan du selv afgøre, så kan du plukke i det som du vil. Grunden til vi lavede bogen i sin tid var, at jeg skulle tabe mig, og min tålmodighed er relativ lav, så jeg gider ikke det skal tage lang tid. Vi havde også en deadline af hensyn til nogle billeder, og satte derfor en ramme der hed 4 uger, og det var ret vildt hvad vi udrettede med min krop på den relativt korte tid. Jeg tabte 5 kg på de 4 uger, men mit mål var også et hurtigt vægttab. Jeg har fået hundredevis, eller nok nærmere tusindvis, af fantastiske tilbagemeldinger fra folk der har brugt bogen, og vil derfor give dig mulighed for at ændre din livsstil, eller bare inspirere dig til at røre dig, og spise sundere end du måske gør nu. Jeg har helt ærligt også brug for det, der er vist gået lidt for meget trøffelbearnaise, frysepizza og champagne i den – jeg forbeholder mig dog retten til at fredagen står på Fredagsbobler, det er trods alt en regel vi har i huset.

 

På 4 uger de damer… Er du med??

 

 

Jeg deler hver dag de næste 4 uger, og det er altså både træning og kost, dag for dag. Alle retter er på et meget let og enkelt niveau, der skal ikke handles noget vanvittigt du ikke kan købe i en alm. butik. Træningen kan du lave i din stue eller have, det eneste du skal bruge er nogle vandflasker du kan fylde op… Den er faktisk ret genial for den situation, vi befinder os i nu. Jeg starter med at dele det grundlæggende, så du kan få handlet ind, og så deler jeg dagligt hvordan du/vi gør.

 

Læs op på det her, find gejsten frem, og så starter vi med træning og kost på mandag. Jeg vil fandme gerne se sådan her ud igen, det eneste der er forskellen på mig og “før billedet” lige nu, er hårfarven. Lad os få noget ud af denne pokkers situation, og føle os friske og labre, når det hele er slut og sommeren er på vej.

 

Here you go… Kom I gang med Mascha Vang – bliv en lækker gås, med en stram mås!

 

 

  

 

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Ny farve på hjemmekontoret