Weekend i Århus

Kvalitetstid sammen :)

IMG_6657IMG_6657

Åhhh hvor jeg elsker det her billede af os. Vi hyggede os så meget de dage i Århus. Vi havde virkelig brug for bare at bruge tiden sammen, uden computer, telefon, travlhed eller noget. Bare hygge i dynerne, tage karbad flere gange om dagen, drikke kakao hele dagen, se Teletubbies og bare kramme og nusse i sengen om aftenen, imens Andreas var på arbejde. Dog holdt hun sig vågen, og kæmpede til sent ud på aftenen, for ikke at gå glip af han kom tilbage. Hun kunne spørge 100 gange, bare lige for at være sikker. Dreas (betyder Andreas) kommer, Dreas kommer sove. Dreas komme nu. Dreas komme sener. Dreas tænder… Han skal jo børste tænder inden han skal sove. Så kæmpede hun mod søvnen, imens hun kiggede ventende på døren. Så sødt 🙂 Da han kom tilbage, sang han godnatsang for os, og jeg var den første der sov. Hun sover altid imellem os.

Næste indlæg

Weekend i Århus