Coronavirus, sådan påvirker det min familie

Ny farve på hjemmekontoret

 

Tidl. reklame Primacol
(jeg havde en rest tilbage)

 

Vi tager det meget seriøst at holde os hjemme, eller hvert fald kun tage ud for nødvendigheder. I dag kører vi over til Nicolas med Hollie Nolia da hun skal på weekend hos far, som hun plejer, og ikke vil sende hende med toget. Hende og Benjamin på samme alder, glæder sig til at lege sammen, så det er dejligt de har hinanden, når nu de skal være hjemme i weekenden. Det vælger vi hvert fald de skal, for af følge anbefalingerne og undgå at blive smittede. Troels er også sendt hjem, hans børn er i karantæne hos deres mor, så det bliver ikke nogen fest at være her hos os næste uge. Jeg har rigeligt at se til med Restart Juice, og nogle af mine nye produkter og designs der er forsinkede pga. Corona osv., så det giver nogle praktiske og økonomiske udfordringer, samt tab. Jeg ved der er mange små virksomheder der har det svært lige nu, så jeg holder mig ikke tilbage med at støtte div. virksomheder, ved at købe shampoo hos frisøren på webshoppen, eller hvad vi nu mangler. Det betyder jo omsætning, og er bestemt ikke ligemeget for de fleste, så hvis du kan støtte ved at handle på nettet, synes jeg det er en god idé.

Vi har aftalt at vi tager et rum ad gangen herhjemme. Der er nogle rum der skal ryddes grundigt op i, sorteres ud, males eller omrokeres. Så tager vi en dag pr. rum. Derudover går vi en lang tur, for at få frisk luft og røre os, og så skal der naturligvis ses nogle serier osv… Det kommer nok hen ad vejen.

 

Hvad får du tiden til at gå med? Kom gerne med idéer!

 

Lad os starte med kontoret. Jeg har fået sorteret ud og smidt flere sække ud med gamle kontrakter, regnskaber og papirer. Hvor er det bare dejligt, at komme af med alt det som har hobet sig op. Og så er kontoret blevet malet! Da vi flyttede ind i huset fik jeg kontoret malet i en mørk lilla farve, for lissom at undestrege “Her vogter jeg”. Det var også flot og farven hedder sågar Lady Boss (fra Primacol)Resten af huset blev malet i farverne Together (stuerne) og Future (resten af  huset), og da vi havde noget maling tilbage i farven Future, som gangen der støder op til kontoret også har, har jeg altså valgt at få den farve i kontoret også. Jeg tog mig selv i at sætte mig i et andet rum, fordi det blev for mørkt for mig, men den mørke farve på væggene, gardiner der (bevidst) tog noget lys og udsigt, og et stor sort gulvtæppe på kontoret. Nu er det som et helt andet rum, meget lysere at være i, og jeg mangler bare at finde det rette gardin. Jeg tror måske jeg går efter et foldegardin, eller gardiner i en lys farve, ala dem vi har i stuen. Det mørke tæppe under skrivebordet passer så fint nu, selvom det er mørkt. Nu skal jeg lige ha’ fundet noget til væggen og et gardin, og så har jeg mig et nyt kontor.

 

Vægfarve: Future, Primacol
Skrivebord, stole, gulvvase: Balie Balie
Gulvtæppe: Nordal
Loftlampe, lampe i vindue, vase i vindue: Oi Soi Oi
Lampe på skænk: Guax
Skænk: Unik bestilt fra østen
Spejl: Whole woman, Kristina Trolle

 

 

Image Map

Næste indlæg

Coronavirus, sådan påvirker det min familie