Fredagsbobler #1

Nyt årti, ny viden, ny destination…

Jeg føler min mormor oplever sammen med mig, når jeg bærer hende smykker.

 

Så kom året rigtig i gang. Jeg plejer altid omkring nytår at lave status over hvad året indeholdte, og hvad jeg ønsker i det nye år. Det er sådan en god måde at sætte nogle mål, det har mange gange gjort at jeg har rent faktisk har opnået det jeg gerne ville, stort som småt, fordi det blev et mål med fokus på. Der var virkelig mange gode ting i 2019, men desværre også et år med sygdom for nogle af dem jeg holder af, og tabet af min mormor. Det får mig til at tænke endnu mere over tingene, hvad der gør mig glad og hvad mit liv skal indeholde – det kan jo være kort.

Det var også første år i vores hus i Kolding, tænk jeg har boet der et år nu, og det er jo gået ganske fint. Jeg er glad for den familie vi har fået og jeg er glad for at bo i Kolding, men jeg savner København og min omgangskreds, så det der står øverst på listen i det nye år, er den lejlighed. Udover en lejlighed vil gøre mig gladere og mit liv lettere, så er det jo også en investering, og jeg har netop ledt efter nogle investeringer, både privat og i virksomheden, og jeg må sige at det er noget der er begyndt at interessere mig en del, at optimere min økonomi via forskellige investeringer. Med den negative rente, kan det kun betale sig for mig. Det er ikke fordi man behøver en stor portefølje for at gå i gang med den slags, slet ikke, jeg har sat mig ind i hvad det kan gøre for Hollie Nolias børneopsparing over årene, når jeg tænker på den lange bane. Jeg synes det er spændende, men jeg ved ærlig talt ikke ret meget om det, så det vil jeg lære noget mere om i år, hvor jeg også vil uddanne mig lidt mere. Jeg kan mærke jeg trænger til ny viden og udfordringer, og har et par kurser/uddannelser jeg kredser lidt om, og som også vil være gavnlige for juicebiksen som jeg også blev en del af i 2019. Jeg må lige lave en status over mit år, ikke mindst for selv at få et tilbageblik på en masse begivenheder.

Vi er lige landet til et nyt eventyr, som vil glæde mig til at dele. Vi er så gode til at opleve sammen, både ude i verden og hjemme i Danmark, os to eller alle børnene inklusive. Vi er livsnydere, og når livets grimmere sider kommer tættere på, så er det også lidt som at puste til den indre flamme. Jeg vil have det hele med!

 

 

Det er et nyt årti på flere måder, både fordi vi skriver 2020, men også mit første år i 40’erne, og jeg elsker det. Kodeordet for mit 2020 bliver visdom, som kan tolkes på mange måder. Som verden ser ud i dag, er der mange ting der ændrer sig, og vi bliver alle klogere og mere opmærksomme på helheden i vores eksistens, og hvad den forårsager. Det påvirker mange ting, både miljø, økonomi, giver gnidninger og sammenhold. Måske netop fordi det i nogle perioder nærmest virker til verden er af lave, så vil jeg gerne suge så meget til mig som mulig, hvis nu dommedag skulle være nær. Ikke fordi jeg bliver hellig nu, men på mange måder virker det lidt som om det er farligt at vente. Jeg udskyder ikke oplevelser, hvis jeg har mulighed for at indfri dem. Det kan være alt fra at tage dykkercertifikat, lære at stå på snowboard eller opleve maldiverne, altså stort som småt.

 

Hvad er kodeordet for dit 2020, hvad drømmer du om?

 

Gårdsdagens Berlinger, der netop handlede om uddannelse.

 

Nu vil jeg krydse mine fingre og håbe jeg kan fortælle hvorfor om et par dage, og så vil jeg vække Troels med et kys og sige han skal gøre sig klar til massage. Ikke fra mig, vi har tid til parmassage om lidt, og det kan mine ømme ben vist godt trænge til, da jeg netop er startet op med træningen igen efter jul og nytår. Shit det er ikke sjovt når man vralter rundt og ømmer sig i starten, men det ser sikkert sjovt ud.

Og tak for pokker, både for at tage Fredagsbobler til jer, og for de mange meget søde kommentarer på Troels indlæg. Det er bestemt ikke noget der er gået ubemærket hen i hjemmet, det er vist godt vi har højt til loftet, sådan som han er skudt i vejret ovenpå al den blogger-love. Tak.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Fredagsbobler #1