Velkommen til Wisteria Lane!

Nogen misbruger min identitet. Jeg er dybt chokeret!!

imageHvis ikke jeg havde fået botox mellem brynene, så havde I set en stor forundret rynke lige dér. Det her er nemlig ret så modbydeligt!

Jeg får en besked fra min veninde, om at det da lyder dejligt jeg skal have ordnet negle og makeup, af en hun kender. Jeg forstår ikke hvad hun mener, og får så at vide, at jeg tilsyneladende har booket en hel dag med denne pige, på en privat adresse, hvor jeg ønsker fuld diskretion, og i øvrigt forklarer i detaljer hvordan jeg ligger i flytterod i mit nye hus i Dragør. SAY WHAT??!!!

Der er simpelthen en der har oprettet en mail i mit navn, og udgiver sig for at være mig. Jeg har prøvet det mange gange før i form af falske profiler på nettet, men at nogen er så detaljerede og udspekulerede, er ret væmmeligt. Jeg tænker, hvad sker der hvis denne pige møder op til denne aftale med “mig”?? Jeg kan da ikke lade være med at tænke på, om der sidder en psykopat af en mand, og hvad han i givet fald kunne finde på? Tænker også hvad der ellers bliver arrangeret, og snydt med, i mit navn? Øv hvor er det creepy!

 

Næste indlæg

Velkommen til Wisteria Lane!