Søndags løb...

Den natflaske der…

20140303-173738.jpg20140303-173738.jpg

Ja hvad fanden gør jeg lige?? Jeg har længe ikke ville/måtte tage natflasken fra hende, fordi hun fik sondeernæring, for at tage på. Hun spiser stadig ikke alverden, og har ingen interesse i mad. Kun lige at gnave i en kiks eller noget. Jeg kan servere mad fem gange daglig, og hun kaster bare med det. Pænt irriterende – og blir hun da ikke sulten på et tidspunkt?? Fatter ikke hvor hun får energien fra.

Hun får en flaske når hun bliver puttet kl. 20, og så vågner hun 3-4 gange, og vil have mere. Hun bruger ikke sut, så flasken er lidt en erstatning for den, og noget hun føler stor tryghed ved. Problemet er også, at hun nu vil have mere og mere mælk i den. Før var det bare en bette tår, men nu vil hun have mere, hvilket sikkert også mætter. Hun skriger naturligvis efter den, og jeg har endnu ikke haft overskud til en kold tyrker… Eller hvad man gør?? Hun er meget stædig, og stopper ikke bare med at skrige efter en halv eller hel time. Så ved det bliver omfattende. De næste 3 uger skal jeg på kursus tre dage om ugen 9-16, så jeg orker det næsten ikke. Kan jo ikke holde mig vågen når jeg sidder der. Men kan sgu heller ikke holde mig vågen, når jeg er oppe 4 gange mellem midnat og kl. 7. What to do?? Fordi det er nemmere for mig, tager jeg hende med ind i min seng i løbet af natten. Det er måske også lidt fjollet. Men også virkelig hyggeligt 🙂

Hvad er jeres råd? Vil bare så gerne ha’ noget søvn. Hun er 1 år og 5 måneder nu.

Næste indlæg

Søndags løb...