Så er der Tinka ballade...

Når der dukker en ekstra person op, i parforholdet…

 

Lige som man tror alting er som det skal være, kan det hele ændre sig ved et enkelt klik på nettet, hvor man efterhånden kan finde og opdage alt. Det har jeg gjort, og jeg må sige at det kom som en stor overraskelse!

Troels og jeg har knap nok været sammen i to år nu, og jeg må indrømme at jeg havde regnet med han blev min sidste kæreste. Men sådan skulle det åbenbart ikke gå, og denne gang er det ikke selvvalgt. Det er ikke mig der har inviteret en tredje person ind i vores forhold, og omstændighederne synes jeg måske er en anelse akavede, eftersom jeg kender vedkomne. Jeg er sådan set hverken sur eller skuffet… Tjohhh måske en anelse skuffet, for den af alle der nærmest burde kende mig bedst, har alligevel fejlet, men ak!

Sagen er den, at jeg kan se på Google at jeg danner par med Troels, og at han er jagerpilot. Så godt, så langt, det kommer som sådan ikke som nogen overraskelse. Men nu er der dukket et billede op af en anden mand, under hans navn og titel, og så begynder det hele at blive noget pløret, synes jeg nok. Alligevel vil jeg mene at Google kender mig særlig godt, eftersom jeg er den mest Googlede person i Danmark nogensinde, og at de derfor har haft utrolig godt kendskab til mig de sidste 20 år – hvem kender de næsten bedre end mig? Så jeg har da også en vis tillid til dem, når de sætter et billede ind af Huxi Bach, som er i forhold med mig og pludselig også er jagerpilot (Det er da noget af en grøn sandwich at havne i, og grøn er jo meget oppe i tiden lige nu)!?. Mon han er undercover, eller ligefrem PET? Der dukker hvertfald mange spørgsmål op hos mig… Hvor længe har vi været kærester, er der skattefordele ved det, får jeg så en julegave af ham, og ved han hvad jeg ønsker mig? Hvornår er han egentlig sidst blevet klippet?

Inden der begynder at løbe rygter, så vil jeg bare sige, at det var ikke med vilje! Jeg vidste det faktisk slet ikke, men i tider hvor så mange er single, synes jeg også det er lidt arrogant at brokke sig over at have hele to mænd – hvert fald her op til jul. Måske det er en lille adventsoverraskelse fra nissen, jeg har hvert fald tænk mig at sætte lidt grød frem i aften, og en god juleøl.

 

Troels har fødselsdag i dag, jeg er ikke sikker på det var lige den fødselsdagsgave han havde håbet på, men nu er de da to til at pille julekæderne ned af huset igen, det er da en stor hjælp. Tillykke ♥

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Så er der Tinka ballade...