Vores Sankt Hans aften

EKSTRA rabat til jer, hvis I har det her problem…

IMG_6439

 IMG_6439

Der bliver rullet på livet løs, hos mig hver aften. Først i ansigtet, så på lårbasserne.

Det kan godt være jeg tyller appelsinjuive i mig, på min juicekur lige nu, men fandme om jeg gider de skal sidde på lårbasserne – appelsinerne! Jeg har lidt af de der flabede smilehuller, når jeg squeezer ballerne sammen (for sådan står jeg jo tit uden bukser på), og det gider jeg bare ikke. Jeg har været i gang on and off i et par uger nu. Ja, jeg glemmer det nogle gange, eller sover ikke lige hjemme… Og så er det heller ikke helt forkert, at det stikker lidt. Jeg skal lige tage mig lidt sammen, men udover det fjerner cellulitis, så forebygger det også. Mit er ikke væk, men jeg har heller ikke været god nok til at bruge det dagligt. Men jeg kan love for jeg kan mærke det arbejder. Første aften da jeg vågnede om natten, kunne jeg mærke det prikkede lidt.

Jeg gør det altid om aftenen inden sengetid, hvor jeg lige pifter noget af det desinficerende på min Swiss Body Roller, så ruller jeg op og ned, og alle mulige retninger på baller og lår. Bagefter smører jeg Swiss Eraser på, som er en nat- og dagbehandling. Jeg smører selvfølgelig den til aftenen på om aftenen, og næste morgen smører jeg den til dagen på. Men det er altså kun om aftenen jeg ruller.

Sættet, Swiss Anti Cellulite, indeholder Swiss Body Roller og 2 stk. Swiss Eraser – en aftengel og en dagcreme. Normalprisen er 1890 kr., men Swiss har det nu på tilbud til 1499 kr.

Det ved jeg godt stadig er mange penge, så jeg har trykket dem lidt på maven for at give jer lidt ekstra rabat, og det er de gået med til 🙂 I, mine læsere, få 200 kr. ekstra rabat, på det i forvejen nedsatte sæt… Altså får I det til 1299 kr.

Rabattkode: mascha200

I kan læse meget mere om produkterne, og købe dem lige HER

IMG_6481 IMG_6482  IMG_6406

Når du modtager dine produkter, ser de sådan her ud. Du kan købe pakken med tilbuddet hos Swiss lige HER

IMG_5296

ANNONCE

Næste indlæg

Vores Sankt Hans aften