Sådan bliver vores fælles jul i år

3. Søndag i Advent – Me & The Met

 

 

Reklame Me & The Met

3. Søndag i advent står på pre-sale shopping, så du kan nå at få jule eller nytårskjolen i hus, eller noget til der imellem. Du får nemlig en virkelig lækker rabatkode til Me & the Met, som er en online shop med masser af fede mærker, til både kvinder og børn.

Jeg opdagede selv Me & the Met for år tilbage, hvor jeg stod en aften og havde tøjkrise og havde brug for en kjole ASAP! Så fandt jeg ud af deres helt unikke service, som består i at de gratis kører ud med varer på til ens dør i 1-times intervaller fra 17-21 i hverdage og fra 10-16 i weekender i Storkøbenhavn. Melder tøjkrisen sig dermed fredag aften kl. 18 kan du have dit nye item til garderoben en time senere. Halle-fucking-lujah, hvor genialt er det?! Det har jeg benyttet mig af en el gange, da jeg boede i København. Sågar også for nyligt, hvor jeg har været på hotel derovre.

De har mangle gode varer og mærker, bla. var min julefrokost kjole derfra, fra mærket IRO, som er en flot guldkjole, men min store bløde Tommy Hilfiger hoodie er også fra shoppens, ligesom Hollies Kenzo swaet er – der er altså et stort udvalg.

 

Kjolen her fra IRO tænkte jeg egentlig skulle være en smart og casual hverdagskjole, fordi den er i tynd bomuld. Det bliver nok en lidt frisk hverdags-sag!

 


 

Pre-sale Rabatkode

Du får en rabatkode til Me & the Met der giver 40% på alt* i shoppen frem til d. 20/12

 

 mascha40

 

*undtagen nyheder og i forvejen nedsatte varer

 


 

Kjolen er fra IRO, og jeg synes der er noget Marilyn Monroe over den – kjolen, ikke mig. Desværre. Perfekt til julefrokost og nytår. Du finder den her

 

Tommy Hilfiger sweat kjole, som jeg nærmest lever i, især i weekenderne, finder du her

 

Hollie Nolias Kenzo er et stort hit herhjemme, fordi hun mener det er Ginger der er på trøjen. Blusen finder du her

 

Image Map

Næste indlæg

Sådan bliver vores fælles jul i år