Juhu, juhu, juhuuuu!!!

1. søndag i advent – jubiiii :)

adventJeg elsker julen, og hjemme hos os er den altså begyndt idag, 🙂

Da jeg skulle til at åbne min adventskalender (mere om den!), syntes jeg bare at der manglede noget julehygge. Så jeg trodsede blæsten og kørte mod Køge, til Stuens Havecenter, hvor vi plejer at købe juletræ.

Da jeg boede i Kbh. kostede juletræer en formue. Ren tyveri!! På landet er der sgu frit valg til 130 bobs. Dét ka vi li 😉 Og ‘Honda Brian’ leverede det lige til døren.

Photobucket

Jeg fandt også en rigtig fin adventskrans – eller vi (en dame :)) lavede en til mig – man er vel lidt vanskelig. Sådan en har jeg ikke haft i årevis. Jeg tror altid jeg kan lave en selv, og det sker jo bare lissom slet ikke. Men nu er den i hus. Skønt!

Photobucket

Jeg havde svært ved at bestemme mig, om det skulle være en hvid eller rød jul i år. Den blev rød, fordi denne dekoration så så hyggelig ud – og så matcher den adventskransen. Jo jo… 🙂

Photobucket

Der var simpelthen så meget at vælge imellem, og jeg var en eeevighed om at bestemme mig. Men så var det jo heldigt at de serverede gratis gløgg og vafler – Yes!! Hvor heldig må jeg lige være (det var faktisk derfor jeg kørte derud).

Photobucket

Det var sådan en hyggelig tur derud, så hvis du bor i nærheden af Køge, så skulle du kigge forbi. Det er lige før det kan betale sig at køre hele turen fra Kbh til provinsen for at hente et træ.

Da jeg skulle til at gå gav ejeren mig en buket blomster. Hvor tit sker det lige?? 🙂 Han må ha undret sig over at min kæreste aldrig kommer forbi efter en buket (og det gør jeg faktisk også!). Godt der er nogen der kan sørge for mig 🙂

Photobucket

Næste indlæg

Juhu, juhu, juhuuuu!!!