Kropsidealer, mig og min egen krop

Cellulite, appelsinhud, strækmærker… Sådan behandler jeg det. Se før-/efterbilleder.

Skærmbillede 2017-07-03 kl. 09.22.08

Annonce

Da jeg for efterhånden mange år siden gik på kosmetologskole og vi blev oplært i behandlinger for cellulitis, kan jeg huske jeg undrede mig over behovet – jeg havde jo selv marcipanfin hud og ikke skyggen af en bule. Det har jeg som sådan heller ikke døjet alverden med gennem årene, indtil nu!

For nylig ændrede jeg jo ret drastisk livsstil, for at øge min vægt i et eksperiment. Det gav mig til min store ærgrelse både nogle strækmærker, men også et omfang af cellulite jeg aldrig før har haft. Og så lige op til sommeren! Meget apropros mit indlæg i går, så er jeg nok ikke typen der bare lader stå til og lærer at elske noget jeg har mulighed for at gøre noget ved, når nu der findes en effektiv og let hjemmebehandling til at mindske noget der generer mig – og som altså ikke været der før nu. Jeg var jo helt bange for jeg havde ødelagt min krop, så skyndte mig at rykke en test af Swiss Clinics nye Skin Resculpting Treatment frem, så jeg kunne komme igang asap!

Find Skin Resculpting Treatment her. (rabatkode nederst i indlægget)

Skærmbillede 2017-07-03 kl. 09.24.02

Jeg har i noget tid brugt denne hjemmebehandling som har givet ganske gode resultater. Billederne her er egentlig slet ikke taget for at dokumentere resultatet af bare en lille måneds brug, det var faktisk et privat før-/efterbillede af træning for mave og ryg, og imens min træner og jeg sidder og taler om rygtræning og kropsholdning, ser jeg forandringen på min hud. Den er tydeligt blevet meget mere ensartet, på den lille måned, så jeg fortsætter i stor stil med at rulle mine lårbasser om aftenen, lige efter ansigtet har fået en tur (med en anden roller naturligvis)

Den nylancerede kropsbehandling fra Swiss Clinic, Skin Resculpting Treatment, består af Skin Roller Body og Cryogel Body Serum

Skin Roller Body består af 1200 mikronåle med en længde på 0,5 mm, der når man ruller den over huden laver bitte små mikrokanaler, der aktiverer huden og gør det lettere for produktet at trænge ind og give en god virkning der arbejder i døgnets 24 timer. Cryogel Body Serum indeholder en masse aktive ingredienser som f.eks Corralina som mindsker dannelsen af fedtceller.

IMG_1651

Sådan gør jeg:

  • Først bruger jeg rolleren på de områder jeg ønsker at behandle. For mig er det lårene på siden og bagpå og det nederste af ballerne, men det kan jo også være på maven hvis man der har et problem med strækmærker f.eks. Jeg ruller bare frem og tilbage i forskellige retninger nogle minutter, og ja, det er lige en følelse man skal vænne sig til. Jeg kunne slet ikke mærke det da jeg havde nogle flere kilo på måsen, men jo mindre jeg er blevet jo mere kildrer og stikker det. Men altså ikke noget jeg ikke kan gennemføre!
  • Når jeg er færdig med at rulle smører jeg området ind i Cryogel Body Serum, og det gør jeg i bestemte og kraftige cirkulere bevægelser indtil produktet er trængt godt ind. Det føles lidt som en kølende fornemmelse bagefter og så er behandlingen godt igang.

Skærmbillede 2017-07-03 kl. 09.22.44

Skærmbillede 2017-07-03 kl. 09.23.35

Jeg har naturligvis en helt særlig rabatkode til jer, der giver 15%Skin Resculpting Treatment fra Swiss Clinic, der består af Skin Roller Body og Cryogel Body Serum.

Rabatkode: MVSRT

Skærmbillede 2017-07-03 kl. 09.23.12

 

Næste indlæg

Kropsidealer, mig og min egen krop