Ny lille lækker sag...

Jeg er vild med de jyske talkshows…

 

Hov, der gik da noget galt, dette skulle være oppe i går…

Hollie Nolia er taget på weekend hos far, alle de andre er til et skolearrangement, og jeg ligger i sengen og ynker næsten alt jeg kan. Det er halsen og forkølelse, og træthed over ikke at kunne sove fordi det altid gør ekstra ondt om natten. Så her ligger jeg, og venter på en kold pizza, som var bestilt til mig til arrangementet. Lige her, der virker min hypnose for sukker ikke helt. Der var hvert fald ikke noget der stoppede mig da jeg fandt fredagsslikken nede i køkkenet, efter de var kørt. Det sidste jeg hørte Emilie sige var “jeg tager mit slik med, så Mascha ikke spiser det”. Håber ikke det er Julius’ jeg nu har spist.

I går var jeg i Aalborg, hvor caféen Penny Lane havde booket mig til endnu et talkshow, da det første var hurtigt udsolgt og der var stor efterspørgsel på mere… Og det blev også udsolgt på et par timer, hvilket jo er dejligt. De serverer en lækker buffet, og så kommer jeg og fortæller en masse om løst og fast som de mener folk til dette arrangement gerne vil høre om. Jeg laver stadig ikke foredrag, men befinder mig rigtig godt i denne konstellation, hvor der er en der interviewer mig. Det er så dejligt at komme ud og få noget energi fra folk, og har da et mere i kalenderen næste uge også, dog et andet sted. Men jeg var også sløj i går, og undervejs måtte jeg få nogen til at løbe ud og købe næsespray til mig, for at gennemføre på en måde hvor man kunne forstå hvad jeg sagde. Håber ikke jeg har smittet hele flokken.

 

 

Sidste uge var jeg med til et andet event, hvor vi også holdt talkshow. Det var minister Eva Kjer Hansen, der holdte et kvindearrangement i Kolding, hvor vi var nogle stykker der var på scenen. De andre damer havde virkelig nogle spændende oplæg. Tina Søgaard der har skabt Ecooking, som har kæmpe succes med, og Inger Støjberg som bare er overdrevet sej. Jeg har tidligere læst portrættet af Inger, da jeg synes det er spændende hvad der driver hende, og nysgerrig på hvorfor nogen vil sætte sig selv i en så udsat position, som hun har gjort. Så tror man virkelig på det man gør. Uanset hvor ens kryds sættes, så er hendes historie imponerende og hun fortalte den så vi alle grinte højlydt undervejs.

Vi ligner lidt en omgang jyske Desperate Houewives…

 

 

Min interviewer var Lars (tidl. håndboldspiller).

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Ny lille lækker sag...