Annemette & Mickys bryllup: Vi fejrede kærligheden...

Vild rabat: 20% på hvidere tænder med Swiss Whitening System!

Kender I det ordsprog at “hænderne er dit visitkort”? Da jeg gik på kosmetologskole fik vi altid det at vide, og det var derfor vigtigt vores negle altid så pæne ud. Jeg tænkte meget over det dengang, men nu vil jeg nok hellere fremhæve noget andet, jeg håber man bemærker mere – mit smil.

Når jeg kigger min blog eller Instagram igennem for billeder, er der ret mange hvor jeg enten smiler stort eller griner. Våger man sig ind på min story, får man det sågar med lyd på. Det ved jeg ikke om jeg vil anbefale, men man kan måske med fordel lige skrue lidt ned. Jeg smiler og griner ret meget, så mit tandsæt er ret udstillet, og nok nærmere mit visitkort, hvis jeg skulle fremhæve noget. Man ligger da altid mærke til folks smil og tænder, gør man ik? Det gør jeg. Jeg elsker især lidt skæve og uperfekte tænder, det synes jeg er mere charmerende end et snorlige tandsæt. Men hvide tænder, de er altså meget pænere end gule tænder!

Jeg har selv fra naturens side ret hvide tænder, men jeg drikker en del kaffe og er nu også begyndt at drikke rødvin. Det sætter altså sine spor. Ikke at de bliver enormt påvirket af det, men jeg kan bare bedst lide at få dem opfrisket en gang om året, så jeg altid har et pænt (eller hvert fald hvidt) smil.

Jeg bruger Swiss Whitening system, når jeg trænger til at få frisket det hvide smil op – hurtigt og effektivt! Det er ret nemt og kan gøres hjemme imens jeg ser en serie eller sidder med computeren. Det er noget lettere og meget billigere end andre former for blegning, og egentlig bare det der passer mig bedst. Så kan jeg også selv vurdere hvor meget jeg synes jeg har behov for at blege. Det tager som regel et par dage, så har jeg opnået hvad jeg synes passer, men det kommer selvfølgelig an på hvordan ens tænder ser ud. Det tager 3-7 dage at få et hvidt smil, på en måde hvor du skåner emalje og tandkød. Swiss Whitening System er naturligvis fremstillet i samråd med tandlæger.

Sådan gør du:

Når du åbner pakken med Whitening System, skal du lave din blegeskinne, så den passer 100% til dine tænder. Du dypper dem en ad gangen i 5-10 sek. i meget varmt vand, næsten kogende, så de bliver helt bløde. Så ryster du dem lige af så de bliver kølet lidt inden du stikker dem i munden. Det giver lidt sig selv at du naturligvis ikke skal brænde dig på dem. Så tager du skinnen i munden og suger vand og luft ud, så der dannes et fint aftryk i skinnen omkring dine tænder. Når det er gjort børster du dine tænder grundigt, og putter 0,5 ml tandblegningsgel i hver skinne, og ind i munden. Du skal sidde med den i 45-60 minutter, og det gentager du i 3 dage eller op til 2 uger, alt efter hvor hvide du ønsker dine tænder skal være. Jeg må indrømme jeg sidder lidt længere med det, for hurtigere resultat, men behøver jo også kun er opfriskning. Det gør altså lige at jeg får det der helt hvide look jeg godt kan lide. Er det din første gang, og er de gule, skal du naturligvis gøre det nogle flere dage – det er bare at komme i gang, du får altså ret vilde resultater med det.

20% rabat på Swiss Whitening System

Jeg har en 20% rabatkode til jer, så sættet bliver endnu billigere end det i forvejen er…

Normalpris 595 kr.

Med rabat: 476 kr.

Rabatkode: M20

Køb Swiss Whitening System HER

Image Map

Næste indlæg

Annemette & Mickys bryllup: Vi fejrede kærligheden...