SÅ går kontoret amok!!

Copenhagen Designer Outlet – SÅ er der gode priser!!

IMG_2493IMG_2493

Jeg er igen-igen-igen startet på træning, for at blive sommerfit, og har i den forbindelse brug for nye løbesko, til min fod der lige er blevet fri for krykker.

Maiken og jeg var inviteret ud i Copenhagen Designer Outlet i Taastrup, og kunne jo lige så godt ose lidt, og få købt de sko – ikke flere undskyldninger! 🙂 Har I været derude? Det var min første gang der, og min første tanke var, at det er enormt amerikansk… Yaaaay, lige mig jo! Centret er stort, nyt, med brede gange, gode faciliteter og RIGTIG gode priser. Det er et outlet, så det meste er billig-billig. Det ligger i forlængelse af City 2, så det er nemt at finde, og der er ingen bøvl med parkeringspladser. Er I klar over hvor meget tid jeg bruger på at lede efter p-plads i København hver dag? Det er crazy!

IMG_9373

IMG_9352

Førsteprioritet var et par løbesko, som jeg fandt efter jeg havde prøvet dem ALLE, haha. Men jeg fandt også nogle til Hollie Nolia, som der har været stor efterspørgsel på, efter jeg postede et billede af hende på Instagram og her på bloggen. De er fra deres Nike store, og var sat ned til 129 kr.!

Det er de her…

IMG_2607

der var sååååå mange cute børnesko 🙂

cod1IMG_9346

Shop till you drop!! Følg deres Facebook HER, hvor de har konkurrencer go gore tilbud.

IMG_2494IMG_9380

Der er mange steder man lige kan sætte sig og slappe af, eller få et overblik over indkøbene. Særligt er jeg ret glad for at der over alt er god mulighed for at oplade sin tlf eller computer. Der er nemlig stik og små områder, lige til det. Smart.

IMG_9307IMG_9330

ANNONCE

Næste indlæg

SÅ går kontoret amok!!