I form: Sådan og så meget træner jeg

Ugen der gik i Kolding…

 

Er det lige en lækker søndag, eller hvad? Jeg ligger oppe i sengen med døren åben, lytter til fuglekvidder og snager rundt på IG og læser søde beskeder jeg får i min inbox, som jeg beklageligvis ikke altid får svaret på. Man hører så meget om den hårde tone der er på sociale medier, og jeg blev den anden dag kontaktet af en journalist der spurgte om jeg modtog meget had og trusler den vej. Jeg måtte heldigvis skuffe ham. Min inbox flyder over af kærlighed, grin, hygge og sammenhold. Tænk jeg er så heldig, at så mange vil mig det godt, det er da dejligt – I er dejlige. Tak!

Det har været en god uge, hvis jeg lige cacher up her inden den rinder ud. Jeg har haft nogle rigtige gode møder her i Kolding… Jeg er så heldig folk kommer til mig, selvom jeg er flyttet helt herover. Lanceringen af skokollektionen jeg har designet bliver aaaawsome! Så overvejer jeg en spændende investering, rent arbejdsmæssigt, som mange af jer vil elske og få god gavn af. Selv ville jeg elske at have gavn af en lejlighed i København og har også været på udkig, men man kan for pokker ikke købe en uden at skulle bo der. Så skal jeg købe en sprit ny lejlighed udenfor byen som ingen bopælspligt har, men jeg vil jo have en lige inde midt i Kbh k, andet har ikke rigtig interesse. Aaaarghhh det driver mig til vanvid, for jeg savner så meget en base derovre. Var til fødselsdag hos min skønne frisør og veninde Signe Eflund fredag, og det stak sgu lidt i hjertet at skulle derfra igen. Det må ikke misforståes at jeg ikke elsker vores nye liv her i Kolding, jeg vil bare gerne have lidt af det hele.

 

 

Så er jeg også kommet rigtig godt i gang med træningen, det er så dejligt! (læs indlæg her) Det var derfor også med nogenlunde god samvittighed vi tog ud og delte en pizza og drak champagne, inden den stod på bajere og GT’er, til en af de andre piloters kones 30 års fødselsdag i går. Derfor vi stadig ligger i sengen, forståes.

 

Outfit: Jakke, Zara (fra forrige år) / t-shirt, Karl Lagerfeld / nederdel, Ravn / støvler Christian Louboutin / taske, Chanel

 

 

Det var også ugen hvor Troels endelig fjernede sit skæg. Hurra! Det endte med at ligne lidt Hr. Weises skæg, og det var som om jargonen og det løftede øjenbryn hjemsøgte Troels lidt mere end godt var, så det var med at få det fjernet inden det sad for godt fast. Han blev stolt nr. 2 ude på eskadrillen… Jo, de har simpelthen en konkurrence kørende, som er en stor æressag for dem. Mads Christensen, blærerøven, har sågar bedømt og kommenteret på de forskellige udgaver.

Kan I se hvad jeg mener…? Liiiige kæk nok, ik’.

 

 

Næste uge skal jeg optage noget meget meget spændende tv til DR, som måske kommer til at betyde en del for mig og mit liv. Det skal sendes efter sommerferien, men optages nu. Det minder mig om at jeg er nødt til at finde noget tøj i morgen, jeg kan have på i fjerneren, for har absolut INTET jeg ikke har brugt før. Intet! Så skal jeg en tur til Odense på OUH med Legeheltene og forhåbentlig bliver det muligt at tage en tur til København til nogle pressedage på de forskellige pr bureauer der holder det – det er bare en lidt kringlet uge desværre. Det gør det ikke lettere at DSB er ved at lave noget, så togturen næsten er dobbelt op i tid. Men noget der bliver spændende er den hypnotisør jeg har booket tid hos, det glæder jeg mig til!

 

God søndag til jer ♥

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

I form: Sådan og så meget træner jeg