3. Adventskalender - SACKit høretelefoner

Den mest geniale beauty nyhed!

Reklame

Jeg prøver lige nu at komme mig over tre dages julefrokoster i rap. Uha uha, siger jeg bare! Torsdag, fredag og lørdag. Torsdag kom jeg dog i seng lidt over midnat, men vågnede så kl. 02 med migræne, og skulle op kl. 5:30 for at komme i lufthavnen og flyve til et møde i Stockholm + jeg skulle lave tv på turen. Så vi man jo gerne se ud til bare at være en anelse i live, ik. Jeg fik ca. 3 timers usammenhængende søvn, men da jeg så vågnede der kl. 02 og vidste hvor det bar henad, gjorde jeg noget der i dén grad endte med at redde dagen, sådan udseendemæssigt.

Jeg vidste at mine øjne ville være hævede og enormt trætte når jeg vågnede, så jeg besluttede mig for omgående, midt om natten, at tage de helt nye Hyaluronic Microneedle Patches fra Swiss Clinic under øjnene, og sov med dem på.

Hyaluronic Microneedle Patches er 2 stk patches der hver består af 148 mikronåle med 100% hyaluronsyre, som smertefrit trænger ind i huden og giver øjeblikkelig fylde, udjævning og opstrammende effekt. Man kan svagt mærke de små mikronåle når man sætter dem fast under øjnene, men det er ikke ubehageligt, og de sidder så fint fast, at jeg sov med dem en hel nat, inden jeg tog dem af næste morgen. Det er en god idé at sove med dem, eller hvert fald have dem på i mindst to timer for bedste resultat.

 


Sådan bruger du Hyaluronic Microneedle Patches:

– Rens området du ønsker at behandle og lad det tørre helt

– Fjern beskyttelsesfilmen uden at røre ved mikronålene

– Påfør på valgte område og tryk forsigtigt flere gange på patchen for at fastgøre

– Fortsæt derefter med resten af din hudplejerutine

– Lad sidde i mindst 2 timer, eller natten over, for bedst mulige resultat


Hyaluronsyre er et vandbindende molekyle, og det vi med aldreren producerer mindre og mindre af. Det er det molekyle der binder fugten i vores hud, og giver os en plumping effekt – det kan vi med andre ord rigtig godt lide. Mikronålene i patchene her, sørger for at hyaluronsyren trænger direkte ind i huden, og arbejder med at tilføre fugt indefra. Jeg kender mig selv, min hud og hvordan mit ansigt og øjne reagerer på ekstrem træthed, migræne og en presset dag, hvor jeg endda skal være præsentabel = decideret beauty disaster! MEN da jeg vågnede efter ganske få timers elendig søvn, hvis man over hovedet kan kalde det det, var det faktisk slet ikke så slemt. Det var første gang jeg prøvede de her nye Hyaluronic Microneedle Patches fra Swiss Clinic, som kan bruges hvor som helst i ansigtet, hvor der er behov for det. Jeg tror hovedsageligt det for mig bliver under øjnene.

I dag står jeg igen med et tv-hold og en presset dag, så jeg foretog behandlingen i gen i går imens jeg gik og ryddede op. Ikke helt det samme som at ligge i badekarret på hotellet, men det smarte er jo også at det er let og på ingen måder tidskrævende med hjemmebehandlinger som denne, men stadig meget effektivt. De er seriøst GENIALE de patches!

 


30% rabat med: mascha30

Der er 4 stk. i en pakke, så der er til i alt 2 behandlinger

KØB DEM HER


 

Image Map

Næste indlæg

3. Adventskalender - SACKit høretelefoner