Skøn søndag i Ørestaden :)

Bedste ferie, nok nærmest ever :)

IMG_6639IMG_6639

 

Her er det så, stedet vi holdt ferie på Mallorca. Byen hedder Port de Pollencia og ligger lidt højere oppe end Alcudia. Området er helt fantastisk, og meget mere roligt og eksklusivt end de andre områder vi kørte til. Den første dag var jeg sgu lidt træt af folk var gamle og ingen børn, men så ændrede det hele sig dagen efter… Det var spot on, lige til os. Pånær den elendige wifi, hvis jeg skal nævne noget træls.

Vi har ikke selv arrangeret det, men fik Bravo Tours til at hjælpe os. Jeg ved ikke om de selv har ture hertil på andre tidspunkter, men ikke da vi var der, og det var netop det vi ønskede os. Det passede perfekt til den form for ferie vi havde brug for, hvor jeg tror andre typer nok ville foretrække Alcudia eller Palma, alt efter hvad man er til. Mine forældre tager snart til Alcudia, hvor jeg tror de ville kede sig hvor vi var. Mallorca er skønt, og jeg kunne sagtens være blevet en uge mere!

Det har været den skønneste oplevelse at se Hollie Nolia udforske stranden, andre børn, personale og omgivelser. Virkelig en god ferie, som jeg aldrig glemmer 🙂

IMG_6524

IMG_3679 IMG_3684 IMG_3698 IMG_3702 IMG_6333  IMG_3722IMG_6525  IMG_6527 IMG_6528 IMG_6529  IMG_6635

IMG_6641

Selvom vi bookede gennem et charterselskab, så var det med privatchauffør osv. så vi ikke behøvede sidde i en bus i flere timer – det passede den lille Miss Nolia (og moderen) helt fint 😉

IMG_6649

Inden brokke-runden starter, så vil jeg gøre opmærksom på at indlægget IKKE er sponsoreret 🙂

Næste indlæg

Skøn søndag i Ørestaden :)