Pre-sale... 40% på de lækreste brands!

3. Adventskalender – SACKit høretelefoner

Reklame

Glædelig 3. Søndag i Advendt… Det nærmer sig, hva. I dag får du en rabatkode til SACKit høretelefoner, som kunne være en god julegaveidé. Du kan også være heldig at vinde 2 sæt inde på min Instagram.

SACKit høretelefoner er ledningsfrie Bluetootht, der rækker 10 m og har en batteritid på ca. 22 timer. De har active noice cancellation, som betyder at de selv via lydbølger, kan sortere udefrakommende støj fra, så du hører det der er i høretelefonerne, uden al støjen fra f.eks. gaden. Det giver en meget mere rolig og isoleret oplevelse, at det man lytter til. Det er det samme som når vi flyver med vandfly, så tager vi sådan nogle på for at undgå al den larm der er i sådan et bette fly. Det plejer dog at være nogle der er lidt større, og som går ud over ørene, så de er lukket helt til. SACKit høretelefonerne her er specialdesignede med double doughnut design, altså to puder på hver ørekop, så du stadig får samme lyd og ANC på samme niveau som de modeller der går ud over ørene.

Se udvalget på SACKits webshop her

Modellen her fås i tre forskellige farver, og er med justerbare bøjler. Jeg valgte selv dem i farven golden, da jeg hovedsageligt vil bruge dem på mine ture til København og længere rejser, og så skal de jo matche min rejse-rygsæk bedst mulig. Det synes jeg er et ret godt sæt det her, og de er lette lige at have i tasken uden de fylder alverden, når de er klappede sammen og ligger i posen. Jeg sørger bare for de er ladt op, det tager ca. 3 timer, og så er jeg ready to go.

 


20% Rabatkode: mascha20

Rabatkoden giver 20% på TOUCHit høretelefonerne og gælder indtil d. 31/12

 

Psssst….

Deltag i min konkurrence på Instagram, hvor du kan vinde hele 2 stk. høretelefoner!

 


Konkurrencen afholdes af SACKit
Image Map

Næste indlæg

Pre-sale... 40% på de lækreste brands!