Det er noget værre LORT!!

Nyhed i Buch, nu med SORT!

IMG_9123IMG_9123

Kender I butikken Buch Copenhagen? Det gør de fleste vel efterhånden. De har butikker i Lyngby Storcenter, Frederiksberg Centret, i Hørsholm Midtpunkt og på Østerbro. Jeg elsker at komme ind i deres butikker, men har aldrig været så god til at det hele er lyst, og har derfor ikke været der længe. Men, men, men… Nu har de som noget helt nyt også fået sort i butikken!! En af mine gamle, gamle veninder har arbejdet der, så da jeg fik en sms fra hende, om ikke jeg ville ind og se det nye sorte tøj, tog jeg krykkerne under armen og stavrede derud 🙂

Tjek deres Facebook ud HER, hvor de altså også er ret søde til at tage imod bestillinger fra bla. jylland, som de sender ud. Det har jeg hvert fald ofte set derinde – det bliver jo revet væk deres tøj!

IMG_2342IMG_2341

Jeg endte næsten sort-i-sort, men synes jeg har blandet det godt, så det lige er mig. Et dejligt miks af feminint, råt og bling-bling, i farver der kan mikses og bruges til alt.

buch1  IMG_9148

buch2

Jeg er VILD med disse bukser! Lige mig 🙂 Rå, cool og fede at have på. Har nærmest haft dem på hver dag, og de kostede kun 299 kr. Jeg kan desværre stadig kun gå i flade sko.

IMG_9159IMG_9152

ANNONCE

Næste indlæg

Det er noget værre LORT!!