Roskilde Rookie... I'm all in!

Postkort fra sommerhuset på Bornholm

Vi har nogle dejlige dage i det skønneste, skønneste sommerhus i Allinge på Bornholm. Her er intet mindre end fantastisk. Altså især sommerhuset, det skaber i dén grad hele stemningen.

Vi ankom søndag aften, lige efter jeg var landet igen fra Roskilde og Troels havde fået jet’en på dansk jord igen. Så var det en hurtig smut forbi Dragør og hente os, og så med Bornholmerfærgen fra Ystad. Det var jubel fra alle, da vi trådte ind i det mest charmere og gennemførte hus, som jeg naturligvis nok skal vise nogle rigtige billeder af – vi skal bare lige rydde lidt op igen.

Vi har det altså dejligt sammen, os 5. Vi håber bare på lidt bedre vejr end der er nu, for det er altså ikke ligefrem sol der er mest af, her på solskinsøen.

Der var bobler ved ankomst og hygge i en af de mange kroge i haven…

Nå man bare ved der er karameller deroppe et sted…

Jeg har endelig fundet nogle toppe hun kan passe, for efter Emilie er kommet ind i billedet (med top på), har Hollie Nolia insisteret på at have en på 24/7, og det har indtil nu bare været en bikinitop.

Vi bor bare lige godt 125 m fra stranden, det er perfekt beliggenhed og virkelig hyggeligt. Vi har tre etager at boltre os på, ungerne er sendt i kælderen og vi er på toppen.

Så er der hygge!

 

Man er vel blogger-kiddo ♥

Når der er ferie må man få masser af is med krymmel dagen lang, og kærlighedsboller med børne-mimosa til morgenmad ♥

 

Image Map

Næste indlæg

Roskilde Rookie... I'm all in!