Hjemme igen + strid 4 årig!

Hjemmelavet postkort + brune stænger

IMG_4615Hollie Nolia har sådan glædet sig til at komme i børnehave (og det var hun ikke ene om!), og fortælle hvad hun har oplevet. Hun ville jo helst slet ikke hjem igen, og spørger allerede hvornår vi skal afsted igen. Eneste grund til hun overhovedet havde lyst til det, var fordi hun savnede Ginger ♥ Far og mormor facetimede vi med, så de kunne se hende bade osv.

For at hun bedre kunne forklare hvad hun havde oplevet, lavede jeg et par kollager som jeg printede ud, og bagpå skrev hvad vi havde lavet og hvad der var på billederne. Altså sådan nogenlunde, for havde ikke så meget tid om morgenen, men tænkte det var det bedste jeg lige kunne diske op med. Så viste hun billederne og fortalte om turen, da de alle var samlet til middagsmaden.

Jeg har haft en del migræne, men da pillerne virkede og jeg fik en ekstra lur, kunne jeg samle mig om at tage til et Blogly møde.

IMG_4639

Så kan I ellers tro jeg kunne finde de mest rippede jeans jeg har, så der kunne flashes brune stænger – jaha!

Outfit: tørklæde, Gucci / sweat, Lollys Loundry / jeans, Cha Cha (SOLO) / støvler, Isabel Marant / rygsæk, Gucci / øreringe , A-Hjort.dk

IMG_4642

Næste indlæg

Hjemme igen + strid 4 årig!