Blogevent: Forpremiere på Mamma Mia! Here we go again...

Hva’ så Kolding?! Det laver vi…

I mens alle andre jeg kender er til musik i lejet eller til Samsø festival, så tager vi da til Grøn i Kolding. Kan måske godt indrømme at jeg har fucket lidt op i weekenderne, da planen var at tage til Tisvilde, og at vi netop skal til Samsø næste weekend. Flot. Så Kolding må altså lige hive den hjem denne gang, og det gjorde den nu også meget godt. Vi rundede lige pladsen en tur og hørte lidt lækkert musik og fik en kold fadøl. Eller Troels gjorde, jeg holder den egentlig bare, fordi jeg skærer hårdt ned på sukker/alkohol indtag for tiden. Så jeg drak vand – I kid you not! Jeg har også lige beklaget min nød over mimosaafsagn her på terressen hvor jeg sidder lige nu. Det er modbydeligt! Jeg drikker vand med lime, lad os tælle minutterne og se hvor længe det holder.

Outfit (reklame/affilliatelink): Nederdel her / bæltetaske her / toppen er en ældre sag fra skabet / sandaler fra Sofie Schnoor

Få 20% på min nederdel og bæltetaske med rabatkode: MASCHA20 (den kan også bruges til andet på siden!)

Vi var i legeparken den anden dag, hvor denialt er det sted lige?! Hollie Nolia er vild med det, og så dejligt nemt at tage lidt mad med og grille der. Så fik vi aftensmad og hyggede indtil mormor og morfar kom og hentede feriebarnet.

Der er iøvrigt ikke noget bedre end remoulade. Altså den fra sådan en god gul plasikbøtte, ikke noget øko-hjemmelavet grovhakket pjat, bare en rigtig god omgang remo, uhhh hvor jeg bare elsker det. Kalorier og E-numre godt rørt sammen, nammenam.

To der bare er helt pjattede med at få orange redninsveste på, i det ankeldybe vand.

Og så landede musen i Byrsted… Tror lige hun klarer den med BFF Silje ♥

Image Map

Næste indlæg

Blogevent: Forpremiere på Mamma Mia! Here we go again...