Byrsted, the grand tour...

Diamantbryllup og hygge i haven

imageI går havde vi en rigtig dejlig dag, til min mormor og morfars diamantbryllup – det er altså 60 års ægteskab! Helt vildt at tænke sig, at man har været sammen så længe. Jeg synes som regel 3 år er riiiigeligt 😉 Tiderne ændrer sig, og det er nok de færreste i vores generation der kommer til at prale af den præstation, eller en lykkeønskning fra Dronningen herom. Det jeg synes det er så romantisk, og egentlig nok også grundstenen for min harmoniske barndom. Jeg gav bla. også mormor en halskæde med et hjerne og diamanter, som netop symboliserer alt det vi fejrede.

TILLYKKE!

Dagen blev holdt hjemme hos dem selv, hvor børnene kunne lege og opføre dem som de ville, uden at skulle sidde pænt til bords hele dagen. De NØD virkelig også hele dagen, og leger så godt sammen. Det er min fætters børn, Emma og Emil. Derudover var resten af familien på min mors siden, som Rasmus jo så mødte for første gang – det gik godt 🙂

image

image

De har gang i en fingerleg som jeg ikke lige var med på, jeg havde travlt med at tage selfies 😉

Udover min snack af et vedhæng, havde jeg iført mig sort blondekjole fundet i Blossom (her), mixet med havefest-venlige sandaler fra Zara og nye solbriller fra Gucci. Det ærgrede mig lidt at jeg ikke havde taget kjolen i hvid, det havde, det havde også været pænt på sådan en flot sommerdag.

image

image

image

image

image

image

Min dejlige kusine Gitte, som var glædere og flottere end nogensinde 🙂

image

Hollie Nolia elsker onkel Henrik, og se lige som de hyggede sig, det kunne ikke ha’ været bedre.

image

image

image

image

image

Vi fik dejlig, dejlig mad hele dagen, og afsluttede aftenen med tarteletter, MUMS! 🙂

image

Næste indlæg

Byrsted, the grand tour...