Helt ned i gear!

Når ens kæreste laver propellen…!!

IMG_7360IMG_7360

Nu er jeg kommet mig så meget ovenpå min brandert, at jeg kan fortælle lidt fra den anden aften. Efter Andreas havde leveret endnu et røv-sjovt show, tog vi op i et hus som arrangørende har – virkelig lækkert sted! Vi hyggede med sushi, vin og ALT for meget sprut. Åhhhh kender I ikke den der følelse af at vågne og tænke “det sagde jeg bare ikke!”. Jeg vrøvler og snakker når jeg bliver fuld, og kan ikke huske halvdelen af det, desværre. Måske egentlig meget godt. Andreas var heldigvis mindst lige så beruset. Jeg husker svagt at han nøgen stod og lavede propellen, hvorefter han i 10 min prøvede at komme op på en luftmadras. Håber så inderligt børnene var gået i seng på daværende tidspunkt (og her mener jeg ikke Christopher og den langbenede skønhed). Hun hedder i øvrigt Cecilie, og er lige så sød, som hendes ben er lange.

Vi var faktisk deroppe igen i går, og da jeg lige går en runde for at se udsigten, finder jeg både andreas’ hat og underbukser. I en anden families hjem. Det er på en eller anden måde en (ikke uvant) men sær oplevelse 🙂

FullSizeRender 4FullSizeRender 6

Hurtigt videre til noget andet… !!

Hvis I er i Alanya, så laver Andreas show igen på onsdag, på Palm Beach, og det er virkelig hyggeligt og sjovt. Og der er buffet! Alle kan være med, og alle ører tåler underholdningen. Vi tager selv alle børnene med. Læs en lille anmeldelse af showet HER, og købe billetter HER

FullSizeRender 5FullSizeRender 7

Næste indlæg

Helt ned i gear!