Masser af billeder: Børneværelset!

Sådan laver jeg selv ingefærshots

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMange af jer tager garanteret allerede ingefærshots, men det er sikkert ikke alle, og nok ikke hver dag. Det plejer jeg heller ikke selv, men det skal der nu laves om på. Jeg har i går lavet min egen ingefærblanding, som jeg har tænkt mig at tage dagligt lige efter mit olieshot – det er en god smagsdræber. Ingefær er godt for rigtig mange ting. Den er anti-inflammatorisk, har positiv effekt på kræftceller, er kvalmenedsættende hvadenten det gælder graviditet, køresyge eller tømmermænd. Det er faktisk også godt for den slanke linie, da det sætter skub i fordøjelsen og energiniveauet, som ifølge undersøgelser forhindrer ophobning af kropsfedt. Så det er bare med at komme igang!

Måden hvorpå jeg har lavet min egen, er ganske enkel, og prismæssigt overkommelig sammenlignet med dem man køber færdigt. Jeg kan også godt lide at jeg selv ved hvad der er i, især af sukkerindhold.

Du skal bruge:

  • Ingefær
  • Citron
  • Vand
  • Honning

Jeg købte en pakke økologisk ingefær, hvor jeg brugte ca. 150 g frisk ingefær, som jeg skrællede og skar i små skiver. Dem kogte jeg i ca. en halv liter vand i 20 min, så pressdede jeg saften af to økologiske citroner ned i det, og tilsatte hvad der svarer til 2-3 teskefulde honning. Det hele har jeg hældt over i en kande og sat det i køleskabet. Imorgen hælder jeg det igennem en si, og så er det sådan set færdigt. Jeg har allerede snuppet et shot af det, og det smager stærkt men dejligt.

Man kan selvfølgelig justere i mængderne, eller droppe den økologiske vinkel, det var lige hvad jeg havde i køleskabet selv.

 

God fornøjelse 🙂

Næste indlæg

Masser af billeder: Børneværelset!