Collagen tip! Jeg bliver ikke yngre... Jeg ved ikke med dig?

Annemette & Mickys bryllup: Vi fejrede kærligheden…

I går var vi til smukke og skønne Annemette og Mickys bryllup, på Munkebjerg hotel i Vejle. Belejlig location når man alligevel er i Kolding – det Jylland sniger sig mere og mere ind, hva.

Det var en fantastisk kærlighedsfest for dem og børnene, som startede med Szhirley der sang da Annemette gik ned ad gulvet til udendørs vielse. Det var lige i deres ånd og velvalgt musik, og så er jeg vild med at Annemette faktisk blev viet i bare fødder, da hun havde slået foden inden. Hun er bare så cool, ligetil og afslappet. Uanset hvad der sker, så tager hun det oppefra og ned, og har intet imod at lade andre om at sørge for noget. Det havde jeg selv været et frygteligt kontrolfreak, og havde ikke ladet nogen stå for kagen og først de den og dekorationerne på dagen. Jeg er vild med den tilgang til tingene, selvom jeg ikke selv kunne det.

Jeg deler kun få billeder og detaljer fra brylluppet, da jeg synes Annemette selv skal ha’ lov at fortælle om deres store dag, på hendes egen blog med egne ord, og af hensyn til de andre gæster. Det hele var meget smukt, og en dejlig dag og aften. Især vil jeg aldrig glemme Hugo Sanders (8 år) tale… Hold nu op, jeg har aldrig hørt noget så fint og rørende ♥

Jeg har ikke været til så mange bryllupper, og slet ikke et hvor pigerne efter vielsen hopper i spa og pool, med pina coladas og store badedyr, imens mændene var til vinsmagning og efterfølgende mødtes alle til fælles fodboldkamp på storskærm.

Jeg valgte den røde kjole, som i rød for kærlighed, som jeg synes er passende til en fejring af netop det. Troels matchede mig naturligvis med rødt slips – hold nu kæft han er lækker altså!

Smukt bord ♥

Tak for et dejligt bryllup I to fantastiske mennesker ♥

Bare tæer & kærlighed ♥ Follow me…

Jeg er så VILD med den kjole, så fuld af fine detaljer. Fandt den i Skjern i Jylland, hos TP Kjoler.

 

Image Map

Næste indlæg

Collagen tip! Jeg bliver ikke yngre... Jeg ved ikke med dig?