Erfaringer søges: Nybyg eller renovering?

Bryllup i morgen… Rød eller nude kjole??

Så skal vi til det igen – ny fest, ny kjole! I morgen, ja på en torsdag, skal vi til Annemettes Voss & Mickeys bryllup, og jeg skal jo naturligvis have en kjole på.

Annemette siger det ikke kan blive for meget, den skal bare ha’ gas, og rød er intet problem at troppe op i, overhovedet. Sidst jeg var til bryllup var det hos den Konservative Mette Abildgaard, og der var jeg også i rød… Der anede jeg bare ikke, at man ikke kom i rød. Jeg tænkte det var et signal om kærlighed og følte det var verdens bedste idé, til folk sagde det var no-go. Det rørte nu ikke Mette, og Annemette har heller intet imod det.

Man hvad synes I? Skal jeg komme i rød eller den mere nude glimmer? Det skal måske nævnes, at Troels har et nyt cool rødt slips på… Bør jeg matche det?

 

Begge kjoler er fra TP-kjoler

Image Map

Næste indlæg

Erfaringer søges: Nybyg eller renovering?