Bryllup i morgen... Rød eller nude kjole??

Collagen tip! Jeg bliver ikke yngre… Jeg ved ikke med dig?

I sidste uge gik jeg ind på en tankstation for at låne toilettet, og blev vist ud bagved til personalerummet. Det undrede mig lidt, indtil en medarbejder siger at det er forkert, og jeg skal udenom bygningen. Vedkomne bliver rettet af en af de andre bag disken som siger “nej nej det er okay, hun er Cult pige”. Cult piger er 20 år. TYVE!

En kombination af hysterisk glæde og samtidig stor forundring over titlen, gjorde desværre at det var svært at spille med på. Jeg er 38 år… Jeg vil fandme gerne gå for at være Cult pige! Men men, hvis vi lige skruer tiden bare nogle timer tilbage, vil mine følgere på IG vide at jeg havde banket hovedet ned i bilen, som resulterede i en blå bule midt i panden. Én ting er en træls bule, noget andet og faktisk endnu værre var, det jeg først opdagede da jeg kom ind i huset og kiggede mig i spejlet. Der var et hak i min hud fra slaget, som kæmpede med at rette sig ud – og der skete absolut intet. Jeg stod bare og tænke “kom nu, kom nu… Ret dig UD hud!”. Lidt som når man har sovemærker fra en pude på kinden. De går ikke væk med samme hast længere, som for 15 år siden. I ved hvad jeg mener.

Collagen to the rescue!

Det er selvfølgelig fordi, jo ældre man bliver, jo mere collagen mister man. Allerede fra 30 års alderen svinder collagenniveauet 1-2 % om året, og det er ikke sjovt i længden. Når collagen mængden falder mister huden noget af dens modstandskraft overfor de frie radikaler. F.eks. som når jeg selv er begyndt af få linjer eller pigmentforandringer af solen, og derfor går højt op i at passe ekstra på den. Den er ikke længere så modstandsdygtig, og derfor bruger vi (det gør jeg hvert fald) en masse produkter til at rette op på situationen – men jeg nøjes altså ikke kun med at pudse facaden, jeg går dybere end det. Jeg plejer min hud og krop med produkter og behandlinger der holder mig præsentabel for min alder, vil jeg kalde det. Jeg er ikke ligeglad, det betyder meget for mig, og derfor interesserer nye produkter mig også altid – skulle jo nødig gå glip af noget.

The Solution – Anti-Wrinkle Collagen fra Oslo Skin Lab, er et produkt der bidrager til at reducere rynker og linjer i huden, samt appelsinhud. Det er små handy poser med 2,5 gram collagen-pulver, man kan have med overalt. Ved at tilføre collagen indefra, giver du det til hele kroppen og ikke bare et lokalt område på huden. Så får du lige behandlet appelsinhuden oveni, hvilket jo er ret smart, selvom det måske mest var for at forebygge de fine linjer.

Studier har vist at collagen-pulveret har reduceret hele 20% i dybden af rynker, og det er altså i testgrupper der er dobbelt-blindet, placebo-kontrolleret og tilfældige.

Hvem kan bruge The Solution – Anti-Wrinkle Collagen pulver?

Pulveret har god effekt på al hud, og er du omkring de 30 år kan du nu begynde at forebygge alderstegnene, eller reparere skaderne hvis du er ældre, som jeg er.

Jeg tager en pose om dagen som jeg blander i et glas vand, noget juice eller skyr… Whatever jeg lige skal ha’, og det smager af absolut intet. Ja, selvfølgelig har jeg også prøvet at blande det i champagne, der skuffer jeg naturligvis ikke. Det kan sagtens gå an, og jeg følte mig en anelse “døden klær’ hende” da jeg spankulerede rundt med et miks af collagen i min mimosa.

Du finder The Solution – Anti-wrinkle Collagen pulver på Osloskinlab.dk, hvor du enten kan købe det på enkeltkøb eller med abonnement. Det er billigere på abonnement, som naturligvis er uden binding, men det afgør du selv hvad du er mest til. 

Pris:

På abonnement: 349 kr. og fri fragt.

Ved enkeltkøb: 498 kr. + 49 kr. fragt.

Jeg har skaffet en rabatkode, som giver 40% på første medlemspakke. Brug koden: MASCHA

Image Map

Næste indlæg

Bryllup i morgen... Rød eller nude kjole??