2. søndag i advent: Vind gaveæske fra Hair Volume

Weekenden i billeder: Jul, hygge, hygge og hygge

681130FC-0AA0-4BB8-8F0E-D0944E26298C

Reklame uden for aftale

Det var vores sidste weekend sammen, inden julen i Jylland. Den stod på hygge, hygge og hygge. Det meste er foregået i nattøj, stort indtag af pandekager, varm kakao og hvid gløgg til mor.

Lørdag måtte vi dog i tøjet op ad dagen da vi fik besøg af Annemette Voss og hendes tre drenge, så der var i dén grad gang i huset. Vi lavede julekonfekt, som jeg glæder mig til at vise jer. Det var faktisk min første gang og jeg glæder mig til at vise jer det – hytten er stadig total bombet, så hav tålmodighed! Hollie Nolia og alle drengene har det så godt sammen og det var med våde vi måtte skille os af med dem igen da de skulle hjem og sove.

Søndag var vi ikke udenfor en dør, der blev flittigt smidt brænde i pejsen, men vi fik altså lidt frisk luft lørdag til Dragørs julemarked.

Jeg delte dette billede på Instagram og lovede at skrive her hvor tingene var fra, i stedet for der skulle spørges ind til det hele derinde, så her kommer det, dog uden links da det ville være et større projekt:

Sofaer og sofabord fundet brugt på nettet, puf købt på et outlet på Bornholm (vist en lokal designer), tæppet i sofaen er fra Bloomingville, stjernerne i loftet er fra Det gamle apotek og det er juletræet også (fra sidste år), vitriner og tæppe under bordet er fra Nordal, Hollies stol er fra Furn, HN’s lyserøde er et par år gammelt og fra Hust&Claire, gardiner fra IKEA og katten ved jeg ikke hvilken race den er ♥

Huer: Le Sophie de Bøllemis / min jakke + leggings, Bubbleroom / HN jakke, Name It / støvler, UGG /

Det var så hyggeligt at lave konfekt, jeg skal lige finde alle opskrifterne til jer.

Øreringene er fra A-Hjort.dk 

Nattøj, Name It / sengetøj, Ciras.dk

Skilt og sok fundet lokalt, hjertet er en gave tilsendt af en meget sød læser 

Weekenden blev sluttet af iført denne GENIALE maske fra Swiss Clinic.

Næste indlæg

2. søndag i advent: Vind gaveæske fra Hair Volume