Vinterstøvler i hus!

Sushi hjemme-hygge

IMG_7256IMG_7256

Vi havde den hyggeligste aften igår. Min mor er på besøg, og bruger meget af dagen på at hygge med Hollie Nolia, imens vi arbejder. De næste par dage skal de være alene hjemme, så vi tog sushi med hjem, som vi alle kunne hygge med om aftenen. Det er jo ikke hver dag man lige får sushi i Byrsted, vel 😉

Min mor har nok mest fået det der sushi fra kølediskene, fordi det lige er hvad der har været i nærheden. Min far godtager sandelig heller ikke sådan en aftensmad – han spiser kartofler med brun sovs! Så når den står på københavnertur… Så skal der forkæles 🙂

Jeg har set flere af mine veninder mange gange har været på Karma Sushi, og jeg er sådan lidt en tryghedsnarkoman, der kan være dum til at prøve nye ting. Så når mine veninder anbefaler noget, eller jeg lurer dem af… Går jeg lige i deres fodspor. Vi tog ind forbi Karma Sushi, og jeg kan da allerede nu sige, at der skal jeg da helt sikkert ind og spise. Der ser så hyggeligt ud, og de var så søde. Hader når de har alt for travlt og er lige “smarte nok”, og det var de bestemt ikke her. Det var virkelig god mad, tilpas størrelse på rullerne osv… Tror vi har fundet et nyt stamsted!

IMG_7257 IMG_7258

Næste indlæg

Vinterstøvler i hus!