Lucia, stolthed & kærlighed

2. søndag i advent: Vind gaveæske fra Hair Volume

976A1294-1DD7-4933-8281-4F1CAE391049

Reklame

2. søndag i advent og selvfølgelig skal I have en advents-konkurrence ♥

Hele 3 videre findes der, så hold jer ikke tilbage, det er nemlig en rigtig god præmie fra New Nordic! Hvem kender ikke til vigtigheden af godt hår, og hvor forfærdelig en ægte hårkrise kan være? Der sidder så megen identitet og udtryk i håret, som jo oftest er konstant synlig, så det skal jo se pænt ud. Det er hvert fald meget vigtigt for mig og de kvinder jeg kender. Det er vores styrke når det er godt, og svage punkt når det er skidt.

I adventskalenderen i dag kan du vinde en Hair Volume gaveæske fra New Nordic, indeholdende 1 x Hair volume tabletter til 90 dage + 1 hårbørste.

Hair Volume er tabletter der styrker dit hår indefra, ved at tilføre nærringsstoffer til hovedbunden og hårsækken så dit hår vedligeholdes, vokser hurtigere og gør du ikke fælder. Vi er sikkert mange der kender til perioder med travlhed, hormonforstyrrelser eller andre situationer der gør at hår, hud og negle påvirkes og det hjælper pillerne med at genoprette og forebygge.

Hair Volume indeholder kun naturlige ingredienser som æbleekstrakt, padderokke, zink (især godt for neglene), aminosyrer, biotin (især godt for hår og hud) og kobber (godt for normal pigmentering af håret), der alt sammen gør dig godt på en ordentlig måde. Du skal kun tage én tablet om dagen og dosis bør ikke overskrides.

Skal gaveæsken være din?

For at være den heldige der render med en af æskerne, skal du herinde svare på følgende spørgsmål:

Hvilken ingrediens er der i Hair Volume?

A: Æble

B: Pære

Gå samtidig ind og følg @newnordicdk 

Næste indlæg

Lucia, stolthed & kærlighed