Søndags SOLO shopping...

Opskriften på mine bryn og læber

IMG_5063

Reklamelinks

Jeg har fået så mange spørgsmål til mine bryn og nu får I hemmeligheden bag dem. Det er nu ikke fordi jeg er hemmelig omkring dem, men opskriften er ikke måden jeg tegner dem op på, men hvordan de er tegnet op med permanent makeup.

Måske husker I at jeg har fået det gjort et par gange tidligere, men selvom det kaldes permanent, så holder det altså ikke evigt. Min erfaring er at det holder ca. et års tid, derfor har jeg fået det frisket op igen. Jeg kan så godt lide at bilde mig selv ind at jeg faktisk ser sådan ud, og det gør jeg jo så også med lidt hjælp.

By Majken Villefrance

Det er tredje gang jeg får det gjort og faktisk også tredje sted. Det er ikke fordi der har været noget galt med de andre steder, det er bare tre forskellige teknikker der bliver brugt og nøjagtig som jeg godt kan lide at prøve nye produkter, kan jeg også godt lide at prøve forskellige metoder med denne slags.

Første gang fik jeg lavet det man kalder skygge i brynene, anden gang var det strokes/hårstrå og denne gang er det Nano brows også kaldet Ombre, som jeg har fået lavet hos Majken Villefrance i Helsingør. Jeg er jo ikke bedre end alle andre og da jeg havde set en masse andre kendte få det lavet der og anbefalet stedet af veninder, ville jeg da også prøve – især fordi hun er den eneste der laver disse ombre brows. Det er lidt svært at anbefale en af metoderne for det kommer an på hvilket look man ønsker og ens eget udgangspunkt. Jeg har været glad for alle metoder men synes nok at denne er den mest naturlige lige til mig, med det udgangspunkt jeg har, men jeg har altså også været glad de andre gange.

Jeg har fået det lavet hos By Majken Villefrance som altså er så populær at hun er booket det næste år frem og derfor ikke tager nye kunder, men man kan få tid hos en dygtig kollega Majken har oplært.

Læs meget mere her

Instagram med billeder her

Sådan foregår det

Man starter med at få tegnet brynene op og når første omgang farve er lagt er huden brudt så man kan få noget bedøvende creme på og det vil man gerne, skal jeg hilse og sige! Derefter kan man intet mærke og smerten er ikke i nærheden af at jeg ikke vil gøre det, for så er det heller ikke værre, men man kan godt mærke det og det kan man også med læberne.

Hvor længe det holder synes jeg er meget individuelt, hos mig er det ca. halvandet år, hos andre op til flere år.

Her har er brynene færdige for første gang og så tager det ca. en uge til 10 dage hvor ca. 20-30% af farven lige så stille skaller af. Det er nok mest en selv der føler det er voldsomt at rende rundt med, andre tror bare man lige har tegnet dem op. Jeg fik egentlig mest komplimenter.

Her er brynene ca. halvanden måned gammel og det var læbernes tur til en omgang. Jeg gør det for at få en mere markant og symmetrisk læbekant da den naturligt er lidt skæv. Det er bedøvende creme jeg har på.

Jeg har tidligere reageret voldsomt på behandlingen på læberne, men denne gang oplevede jeg intet og den overskydende farve nuldrede lige så stille af uden større betydning. Jeg har veninder der har reageret forskelligt på det, så det må være meget individuelt, for mig lignede det bare en pæn læbestift som mange spurgte hvor var fra.

Metoden til læberne hos By Majekn Villefrance hedder Nano.

Sådan ser jeg ud nu og jeg er rigtig glad for resultatet, selvom det ikke er helt færdigt endnu.

Her kan I se de tidligere gange jeg er blevet tatoveret: Første gang / anden gang 

Næste indlæg

Søndags SOLO shopping...