Større læber

quraMange har den sidste tid spurgt, om jeg har fået lavet større læber. Selv Nicolas spurgte den anden dag 🙂 Men det har jeg altså ikke. Ikke fordi jeg ville være hemmelig omkring det, hvis jeg havde – for jeg har fået sprøjtet noget i dem masser af gange. Men ikke lige nu. Jeg ligner som regel en and bagefter, og derfor kalder Nicolas mig altid “Rapper”. Det har han gjort hver dag i 3 år nu 🙂

Man må slet ikke få restylane, mens man er gravid, så det kan ikke være anderledes.

Jeg ved simpelthen ikke hvad der er sket med mine, men det må være fordi jeg er gravid. Om det er fedt, væske eller hævelse, aner jeg ikke. Men resten af mit ansigt er jo også blevet rundere, så måske det bare følges af…?

De gange jeg har fået noget i læberne, har det været med restylane. Man kan ikke komme botox i læberne, som mange fejlagtigt tror. Det er noget HELT andet.

Hvis du selv står og overvejer at få større læber, vil jeg anbefale at få det gjort hos Klinik Qura. Det er bare det bedste sted, og der jeg altid kommer – når jeg ikke er gravid.

Næste indlæg

Lige nu...