Med mor på shopping

Større læber??

IMG_2088IMG_2088

Jeg bliver nogle gange spurgt om, om jeg har noget i læberne. Altså om jeg har fået lavet dem større. Det har jeg ikke. Ikke længere, i hvert fald. For en del år siden prøvede jeg det flere gange, men det var bare ikke pænt til mig. Jeg har så for nylig fået markeret min lidt utydelige læbekant med permanent makeup, hvilket egentlig har gjort mine læber større at se på – synes jeg 🙂 Jeg er virkelig glad for det, og kan varmt anbefale det.

Nu fik jeg bare lige igen nogle mails om læber, og vil sige at dette altså har været den bedste løsning, for mig. Men vær lige varsom med hven I får til den slags! Jeg undersøgte selv markedet længe, og spurgte en del veninder og andre piger i “branchen”, før jeg fandt den rette. Jeg brugte Camilla Hemmingsen fra Permanent Makeup Danmark, og hun findes HER.

Vil man gerne have Restylane (filler) i læberne, anbefaler jeg at man får det hos Klinik Qura, som er de absolutte bedste på området. Jeg ville spørge efter Kim Novaa 😉

Næste indlæg

Med mor på shopping