Så er der dulle-muller folkens...

Zulu Comedy Galla: The look!

IMG_4491I går var jeg til Zulu Comedu Galla i operaen, sammen med skønne Pernille Rahbek. Det er altid sjovt når Zulu holder noget og kan jeg se mit snit til at skrue mig i en kjole, så kan jeg ellers nok komme afsted.

Det var igen i år Nikolaj Lie Kaas der var vært, og bare dét er værd at tage i operaen for (eller tænde fjernsynet). Han er jo fan-fucking-tastisk! Man sidder egentlig bare og venter på han går på igen, jeg kunne sagtens se et helt show kun med ham. Glæd jer, GLÆD jer til videoen ‘Polen smelter’, jeg husker ikke hvornår jeg sidst har skreget så meget af grin. Jeg må indrømme jeg frygtede det igen i år skulle være en lidt for plat kamp om hvem der kæmpede for at være vært på showet, eller det skulle handle for meget om værten… Men det gjorde nu bestemt ikke noget. Af de komikere man kender, var jeg mest begejstret for Christian Fuhlendorff og så var der en ny fyr ved navn Mahamad Habane, som var rigtig sjov.

Inden showet var vi begge ude hos Nicci Welsh i hendes makeup studio, hvor vi fik lagt makeup og sat hår. Jeg havde egentlig planlagt jeg skulle i en anden, og meget nedringet kjole, men da jeg besluttede mig for at prøve et wetlook med håret, blev det en mere tækkelig kjole. Jeg elsker at lege med looks og jeg elsker at blive stylet, og er ikke bange for at prøve noget nyt i den forbindelse.

Kjole: TP Kjoler og øreringe fundet bagerst i skuffen.

Udover videoen ‘Polen smelter’, var ham her den sjoveste på scenen, syntes jeg.

Næste indlæg

Så er der dulle-muller folkens...