Go' Morgen Danmark

Zulu Comedy Galla

zuluI går var vi til Zulu Comedy Galla. Det var SÅ sjovt – glæd jer!! Sidste år syntes vi det var enormt ringe, så var bange for at det ville være det samme i år. Men slet, slet ikke… Vi skreg af grin i al den tid vi var der 🙂 Vi blev desværre nødt til at gå i pausen, da jeg fik meget ondt i ryggen og ikke kunne sidde der længere. Vi havde jo også lige et par timers kørsel hjem til middelfart. Øv bøv, men glæder mig til at se resten i fjerneren.

Min veninde Patricia ordnede mit hår, og så fandt hun lige en kjole i skabet jeg kunne låne (jeg sugede overarmene ind, alt hvad jeg kunne!). Den er fra Wolford. Øreringene er fra Blond, og skoene er custommade.

Da jeg ikke selv kan nå fusserne, fik jeg hjælp til lakken af den søde Helena 🙂

Photobucket

Make-uppen…
Photobucket

Mig og Nicolas på den røde løber. Billedet har jeg lånt på Bt.dk.

Nicolas’ tøj er fra Iceman, og sko fra HUB.

Photobucket

Photobucket

Nicolas skal altid lave åndsvage ansigter når jeg vil tage billeder…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeg er i uge 36+2 nu. Er sat til denne måned, d. 29 september. Stadig i høje hæle og stram kjole 😉

Photobucket

Jeg tog et par billeder af håret, da vi var kommet hjem – ret sent.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Næste indlæg

Go' Morgen Danmark