Vind en Opel Cascada cabriolet!

Guide: Sådan bliver jeg sommerlækker

IMG_6799

Reklame uden for aftale

Jeg har mine rutiner, og så har jeg mine tricks der lige giver dét ekstra, når jeg skal noget særligt. Som da jeg f.eks. skulle til Danish Beauty Award, men det kan jo være du skal giftes, til bryllup eller noget helt tredje her til sommer, og så vil jeg da gerne afsløre hele møllen der giver dig det bedste resultat. Det er sikkert snyd og humbug i de fleste mænds øjne, men de er jo også så nemme at narre, så lad os da endelig gøre det 😉

KROP:

Noget jeg gerne ville gøre oftere, men det bliver nok desværre kun til et par gange om året, det er en bodywrap, hvor jeg bliver pakket ind i drænende mudder fra top til tå. På den måde leder man affaldsstoffer ud ad kroppen, bliver fastere og får et bette løft. En rigtig, rigtig god idé hvis du skal i en fin kjole og gerne lige vil af med et par centimeter, så den sidder HELT perfekt. Det kan virkelig både ses og mærkes, og er en sjov og skøn oplevelse. Behandleren smører kroppen ind i mudder, for derefter at snøre den godt ind i varme bandager, og så ligger man pakket ind i et lunt “tæppe” på en briks i ca. 45 min (hvis jeg husker rigtigt). Anbefalelsesværdigt, og tager du så en detox med juice et par dage, så har du fået renset godt ud – så føler jeg mig ekstra sund. Det er altid dejligt at få et godt vitamin-boost med sunde juicer.

Her finder du body wrap

IMG_6801

Som I nok kan gætte, så kan jeg godt lide at have en pæn tan – fake tan, bevares. Jeg bruger naturligvis min egen selvbruner, men nogle gange tager jeg også ind til Signe Heindorf/Tanning Danmark og får en god omgang spraytan, som jeg så holder ved lige med min egen selvbruner. Det gør virkelig meget for mig at få lidt farve, også selvom ingen ser det, så er det bare noget der gør mig enormt tilpas.

Negle får jeg faktisk ordnet samme sted, det er nemmest. Jeg har lige fået fransk manicure for første gang i mange år, og er så glad for det. Jeg har ellers holdt mig langt fra det, da det var noget jeg havde da jeg for år tilbage var pin-up model, og forbandt det med lange kunstige negle, ekstensions og bikini. Men nu er jeg altså på vognen igen, i den mere naturlige udgave med egne korte negle.

IMG_1019

ANSIGT:

Det er sjældent jeg får lavet ansigtsbehandlinger, da jeg føler jeg har så gode produkter i mit skab at det er rigeligt. Men, men, men… Da jeg slumrede under min bodywrap, tilbød behandleren mig en ansigtsbehandling der vitterligt gjorde noget godt. Faktisk gav hun mig den store tur, uden jeg havde bestilt det, og det gjorde altså også noget, det hele tilsammen. Jeg blev både peelet med microdermabration, fik oxigenlift og angel light. Det lignede næsten jeg havde fået både filler og botox bagefter, men det havde jeg ikke.

Jeg var hos Bodyimage som drives at et skønt kvindemenneske, Henriette. Det er altid en fornøjelse at komme der, jeg både hygger, griner og bliver flot. What’s not to like.

IMG_6796

Nu vi er ved botox, må sige jeg bruger meget mindre botox nu, end for nogle år tilbage. Nu får jeg det mellem øjnene og i panden, men det er egentlig ikke fordi jeg på nogen måder har et problem med hvordan jeg ser ud, mere for at være på forkant med det hele. Jeg vil hellere gøre det lidt løbende, end stå som 55 årig og SÅ ha’ brug for det. Jeg kender jo mine gener og ved hvad der venter mig. Ikke at det er dårligt på nogen måde, men jeg er bevidst om hvor der skal sættes ind. Botox får jeg hos Amalieklinikken.dk af Dr. Sperling der er en top sej plastikkirurg. Jeg elsker at høre hende fortælle om nye metoder, bare af nysgerrighedens skyld.

IMG_6791

Og så må jeg altså sige at vipper for mig er altså et MUST! Jeg har haft dem på i flere år nu, og forestiller mig ikke noget værre end at skulle undvære dem. Det er nok egentlig det vigtigste at snyde med, hvis jeg skal nævne én ting. Jeg kommer altid hos LashBar som også drives af en pokkers sej iværksætter. Det kan jeg jo godt lide.

Der er ret mange der spørger til om jeg bleger tænder, og der må jeg sige at det er meget længe siden jeg har prøvet det. Jeg er ret heldig at have meget hvide tænder fra naturens side, ligesom min mor.

 

Er der andet I gerne vil vide? 🙂

Næste indlæg

Vind en Opel Cascada cabriolet!