Se mit nye legetårn!

Vind en Opel Cascada cabriolet!

IMG_0561

Sponsoreret konkurrence

Jo du læste rigtigt!

Sidste år var jeg så heldig at låne en Opel Cascada cabriolet til turen på Bornholm, og det var så skønt at jeg arrangerede det samme igen i år. Rettere, jeg kastede mig ned på mine blødende knæ og tryglede Opels direktør om hans bil i en uge – det kan man jo ikke sige nej til, så han har taget bussen imens 😉

Det har været været intet mindre end fantastisk med vind i håret, og jeg håber I har set alle de små IG storys fra Bornholm, men også en meget begejstret Hollie Nolia der var på Bakken i den sejeste bil nogensinde. Jeg er især vild med at køre i den friske luft om aftenen og så sætte lidt varme på bilen, det er der en helt særlig ro og duft over, og så kan man også rigtig høre turboen og de 200 hk arbejde lidt, hvis man er til den slags. Bemærk i øvrigt lige at bilen matcher min hårfarve, det gjorde den også i blond udgave sidste år – ikke tilfældigt, ikke tilfældigt piger.

IMG_0589

IMG_0325

IMG_0545

IMG_0550

Vi har haft en fest med at køre rundt i den, det giver bare sådan en tur et helt særligt præg og en anden måde at opleve landskabet på. Hvis jeg absolut skal køre rundt og se på bakker, træer og store sten, så skal det altså være med stil. Man kan jo ikke andet end blive glad når man kører gennem sommerlandet med champagne i handskerummet og kufferter bagi, vind i håret og duften af nyslået græs og solcreme på næsen. Det skal man altså prøve.

Man = én af jer! ♥

Jeg har nemlig købt et periodekort til bossen og sagt at vi snupper en lignende bil en uge mere – i uge 28. Så hvis du drømmer om at køre rundt i sommerlandet med taget nede i din ferie, så kan du altså vinde en lækker Opel Cascada cabriolet at gøre det i, i hele uge 28.

Alt du skal gøre er, at fortælle mig herinde hvor du ville køre hen og sammen med hvem. Jeg er jo lidt nysgerrig. Vinderen findes på søndag, så skynd jer at tippe jeres venner og veninder, hvis de også skal ha’ chancen!

Tjek bilen ud her: Opel Cascada & Cascada video

IMG_0587

IMG_0553

Se lige hvor fint den holdt udenfor vores lille idylliske feriehytte.

IMG_0306

folkemøde på bornholm

Det er smart at arrangere en veninde eller kæreste til at køre, så champagnen ikke skal forblive i handskerummet. Never ever drink and drive!

IMG_0307

Pakketip: Sørg for din kæreste begrænser hans oppakning! Tænk hvor meget mere jeg kunne ha’ købt, hvis han ikke havde 4 poloer med. Tsk tsk…

IMG_1005

Hollie Nolia mener vi selv skal snuppe den en uge mere.

IMG_9921

OBS! Jeg godkender kommentarer løbende, så fortvivl ikke hvis din kommentar ikke er synlig med det samme 🙂

Næste indlæg

Se mit nye legetårn!