Så er der sund kærligheds-snack...

Derfor gik det SÅ hurtigt! Trick til vægttabet…

image

Annonce

Som jeg skrev den anden dag, har jeg tabt 5 kg på bare 2 uger. Det var simpelthen ikke meningen, vil jeg starte med. Jeg går ikke så ofte på vægten, da det er vigtigere for mig hvordan min krop føles, ikke hvad tallet siger. Når det så er sagt, så er vægttabet gået meget hurtigere end det plejer at tabe mig, men det er også første gang jeg har brugt dette lille trick, under en diæt.

Vil I ha’ min hemmelighed, OG 15% rabat?

Swiss Diet…

image

Som I måske ved, er jeg ambassadør for Swiss Clinic, og tester derfor deres nye produkter. Jeg har denne gang brugt deres Swiss Diet, som er et lille fint brev der indeholder en gel der svulmer op i maven. Gelen er i et lille brev, som man kan have med overalt, i tasken eller lommen. Det er nemt lige at rive op og spise direkte, og smager lidt af syltetøj. Hele idéen med at spise denne gel er, at man spiser det ca. en halv time inden ens måltid sammen med 2 glas vand, 3 gange om dagen, hvor det så svulmer op i maven og giver en falsk mæthedsfornemmelse. Jeg er vant til at spise en del, og propper mig ofte uden grund. Så sidder jeg der og har helt kvalme og burde ha’ stoppet for længst. Swiss Diet lægger bunden inden du går i krig med maden, så du ikke overspiser, men føler dig mæt tidligere. Personligt kan det være svært for mig at gå fra at spise en “normal” kost, og så over på diæt. Overgangen hvor jeg indtager mindre kan være hård, men det har det slet ikke været denne gang, fordi jeg har haft følelsen mæthed tidligere. Der er ikke noget hokus pokus over det, det giver ret meget sig selv at når man får noget ned i maven der fylder, så mætter det, og det er videnskabeligt bevist at Swiss Diet er vægtreducerende. Det smager utroligt sødt, ala syltetøj, så den søde tand får også lidt lækkert. Det feder naturligvis ikke, da det kun indeholder 14 kcal.

image

image

Men, det var altså slet ikke meningen at kiloene skulle rasle af mig på den måde, men man må sige det er effektivt! Nu vil jeg altså spise mig lidt op i vægt igen, det kan sikkert sagtens lade sig gøre med brunkager i huset.

Man kan få Swiss Diet i to pakker. Til 14 dage, eller til 28 dage, som egentlig er på tilbud lige nu. Men mine læsere får naturligvis liiiige lidt ekstra rabat, i form af 15% yderligere på udsalgsprisen!

Ved at bruge rabatkoden MV15, får I yderligere 15% på allerede nedsatte priser…

14 dages Swiss Diet med yderligere 15% 339 kr. (399 kr. 495 kr.) HER

28 dages Swiss Diet med yderligere 15%, 509 kr. (599 kr.899 kr.) fåes HER

image

image

image

Næste indlæg

Så er der sund kærligheds-snack...