Hyggelig butik i Nibe

Det går så hurtigt…

IMG_9264IMG_9264

Så er der lige en lille update på denne charmetrold 🙂

Idag er Hollie Nolia 2 år og 4 måneder, vejer nøjagtig 10 kilo og er ca. 83 cm. lang.

Hun er en dejlig lille krudtugle, med en vilje og stædighed man edermagme nærmest ikke fatter. Hun udvikler sig med lynets hast og kan sige så mange ting, forstå alt, er meget selvstændig og enormt omsorgsfuld. Hun er simpelthen så dejlig 🙂 Hun vågner stadig flere gange om natten, og nu er løsningen, at når jeg er gået i seng, og hun vågner, kommer hun ind til mig. Det fungerer bedst, og ingen af os vil vist undvære det. Det er stadig en kamp at få mad i hende. Hun spiser, bevares, men hun er ikke et barn der selv beder om mad, eller bliver glad når der serveres aftensmad. Hold nu kæft et cirkus, når jeg lader op til aftensmaden, og går og siger “uhhhhm, uhhhm det smager sååååå dejligt det her mad mor laver”, og andre koldbøtter, for at friste damen. Hun er total uimponeret! Lige pt. er havregryn om morgenen et hit, så ryger der lidt ned. Resten af dagen får hun mad i vuggeren, og det er lidt forskelligt hvor meget hun spiser. Min opfattelse er, at hun er bedre til at spise om et bord med mange andre børn. Til aften kan jeg lokke hende til små stykker kartofter eller pasta. ALT andet bliver sorteret fra. Igår havde vi en to timers kamp, fordi hun ville have Kinderæg til aften. Den gik jo ikke… To timer tog det at lokke en kartoffel i hende. Lille røver! Hun er også svær at få væske i, hvilket giver problemer med fordøjelsen. Jeg har købt nogle forskellige sjove glas og kopper, for at lokke lidt. Det lokker ikke en skid. Til gengæld vil hun gerne have kakao og chokolade (hvor har hun dog det fra??). Ikke noget andet slik eller andre ting, bare chokolade og kakao. Nogen der kender til noget kakaopulver uden så meget sukker, man kan putte i vand, istedet for saft?? Det er fandme svært at putte vand i en lukket mund, men vil så gerne hun får noget mere væske.

Næste indlæg

Hyggelig butik i Nibe