Update på daith piercing mod migræne

Nyt look på værelset, når man er 4 år!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMan har den sidste tid, på Snapchat, kunne følge lidt med i hvordan Hollie Nolias værelse forandrer sig. Langsomt, bevares, men ganske fint hvis jeg selv skal sige det. Jeg ville egentlig vente med at vise det til jeg var færdig, men der kommer simpelthen så mange spørgsmål på hvor tingene er fra, så nu får I et lille sneak peek alligevel. Men kun et lille et, for vil jo gerne vise det når det er finest 😉

image

Jeg har set så mange flotte billeder af sådan nogle sengehimler over børns senge, så det besluttede jeg mig for at lave, og skifte den lyserøde farve i værelset ud, med en lidt mere dæmpet. Jeg fandt en gammel julelyskæde, med guld/sølv kugler på, og satte den fast indeni, sammen med nogle stjerner. Jeg elsker det, og det gør Hollie Nolia også. Det glimter så fint og er den hyggeligste belysning. Nedenunder har  hun hendes hule med tv og lyskæde, og her har jeg selv (!!!) syet nyt forhæng og betræk til hynderne. Og ja, det blev i hånden med de sting jeg lærte i folkeskolen. Det tog en evighed! Jeg så nemlig inde på Lirumlarumleg.dk, hvor jeg har fundet tingene, at de i samme stof havde nogle “babysvøb”. Altså firkantede stykker stof. Dem købte jeg nogle af, og de passede nøjagtig i målene, så jeg kunne sy enløbegang til forhænget, og sy det omkring pøllerne i sengen. I enderne bandt jeg bare noget snor, som var det en nytårs knallert. Altså jeg har aldrig gjort sådan noget før, så jeg prøvede mig frem, og er helt stolt over resultatet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

Jeg har skam også tapetseret, helt selv! Der er så højt op i hjørnet, at jeg måtte stable ting på stigen for at nå, og lagde min telefon på gulvet i tilfælde af jeg faldt ned. Tæppet er også blevet skiftet nu, herunder ses det der var her da vi flyttede ind. Det er to sammenhængende værelser hun har. Et legeværelse og et soveværelse, agtigt. Sådan er huset bare skruet sammen. Det I ser igennem døren, er et opbevaringsrum.

Her finder I det jeg har brugt:

Sengen er fra Hoppekids / sengehimmel / guldstjerner / stofstjerner / tapet / stofstykker (babysvøb)

image

image

Stjerner gennem det ene værelse 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Næste indlæg

Update på daith piercing mod migræne