HOLLIE NOLIA efterårskollektion, ude nu!

Update på daith piercing mod migræne

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet er nu en måned siden jeg fik min anden daith piercing, som er en piercing der sider inde i øret, og efter sigende hjælper mod hovedpine og migræne. Jeg fik for længere tid siden lavet den første i det venstre øre, som er siden jeg har migræne i. Den virkede rigtig godt i ca. 5 dage, men så vendte problemerne tilbage. Grunden til man sætter en piercing lige dér i øret, er at der er et akupunkturpunkt lige dér, der fjerner smerter fra hovedpine og migræne. Nogle går ugentligt til akupunktur for at få stimuleret punktet, men nu har man så fundet ud af, at det kan være en lige så effektivt at få lavet en piercing der. Sikkert noget der gør ondt i bookingerne hos akupunktøren, men som forbruger jo er ganske fornuftigt – hvis det virker.

Før jeg denne gang meldte ud om effekten af den nye piercing, i mit højre øre, ville jeg lige lade der gå længere tid end første gang, så jeg var mere sikker. Der er ellers godt nok mange der har spurgt, og det forstår jeg godt. Da jeg fik lavet mine, blev der ikke udmålt til noget punkt. Måske derfor den første ikke virkede så længe. Anden omgang ved jeg sidder knapt så dybt i øret, og den har nu siddet der i en måned. Normalt vågner jeg med migræne enten hver anden eller tredje dag, og jeg tager hovedpinepiller ret ofte. Sådan har det været siden jeg som 15 årig fik piskesmæld i et biluheld. Men nu har jeg altså haft virkelig god effekt af min anden piercing. På den seneste måned har jeg haft migræne én gang, og optræk til hovedpine 1-2 gange, uden det er blevet til mere. Det er RET vanvittigt for mig, og enormt frigørende ikke altid at være hæmmet af smerte, irritation og træthed pga. medicin osv.

Der er jo selvfølgelig forskel på folk og deres ører, men jeg synes bestemt det er de ca. 300 kr. værd at prøve. Min mor var med i samme biluheld som jeg, og har det meget værre deraf. Hun fik i går lavet det i begge ører, så det håber jeg virkelig hjælper for hende. Hvis mit kommer igen, tror jeg at jeg lader det i venstre øre vokse sammen, og prøver igen i et pyt punkt.

Håber I kan bruge det til noget 🙂

Hvordan det foregår, om det gør ondt, hvordan det ser ud, samt hvor, kan I læse i mine tre tidligere indlæg HER / HER / HER

 

 

Pssssst!!! HUSK du kan stemme på mig til Blogprisen HER

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 22.28.52

Næste indlæg

HOLLIE NOLIA efterårskollektion, ude nu!