Interview med Eurowoman...

Så er der nybagte boller!

IMG_2660-1IMG_2660-1

Se lige hvad vi har bagt! Den anden aften gav jeg Hollie Nolia bogen “Totte Bager”, og den læste vi sammen i sengen, og aftalte at bage boller næste dag. Så det gjorde vi i går. Vi lavede tre slags, nogle med chokolade, rosiner og gulerødder. Chokolade var mest populært 🙂 Det er sjovt at sådan en ting nærmest er en hold begivenhed at lave for hende, ja nærmest også for mig! Ovnen blev jo tømt for opbevaring og alt muligt. Selve dejen er bare sådan en gang grovboller fra en pose. Altså jeg har ikke selv været ude i den store omgang med æg og gær og sådan… Så var det altså aldrig blevet til noget. Jeg kunne godt se på Andreas at han tænkte “men så kan hun så meget andet”, haha! Det vigtigste er, at vi hyggede os, og at hun også her til morgen helt stolt skulle spise sine helt egne boller.

IMG_2665

Næste indlæg

Interview med Eurowoman...