Værsgo': 15% på mine favoritsmykker!!

Detaljer fra James Bond looket

IMG_6404Jeg fik slet ikke vist jer mine detaljer fra Bond-premieren. Jeg elsker at stadse mig ud til sådan et arrangement, når det er sådan lidt “ekstra”. Dresscoden var smoking og gallakjole, og der blev i invitationen gjort opmærksom på, at man skulle overholde det – juhuuuu! 😉

Som tidligere nævn, var det skønne Signe Eflund der lavede hår og makeup (hun er genial!). Kjolen var fra TP Kjoler, og så glemte jeg ellers resten, i bare iver for at vise jer billederne hvor jeg ivrigt holdte vejret og viftede med taljen. Men sådanne detaljer er jo ikke ligegyldige, uha uha da.

Jeg havde mine sorte høje Christian Louboutin stilletter på, som glimter lidt. Helt perfekt. Man kunne slet ikke se dem, men jeg vidste de var der. Tasken har jeg fundet i Lyngby i butikken Liu Jo, neglelakken er nok 10 år gammel og fra Chanel (ja, jeg har bidt i låget), og jeg har fundet de smukke øreringe på A-Hjort.dk (tilbud lige nu).

IMG_6405

Næste indlæg

Værsgo': 15% på mine favoritsmykker!!