Afsted med mig!

Hvad skal jeg vælge?

Skærmbillede 2013-04-27 kl. 14.18.32Skærmbillede 2013-04-27 kl. 14.18.32

 

Nu prøvede jeg jo at løbe med barnevognen, og det var altså ikke optimalt. Den er lidt bøvlet og tung, så tænker at jeg må eje sådan en jogger. Jeg har rigeligt af køretøjer til hende, så den skal kun, og jeg gentager, KUN bruges til at løbe med. Så hvad den ellers kan anvendes til, er helt og aldeles ligegyldigt 🙂

Men hvad er bedst?? Den til venstre har store hjul, som sikkert er bedst mod stød for hende… Men den anden har drejehjul foran, og sikkert nem at styre. Men bliver den hård ved hendes ryg?

Man kan ikke få en, hvor hun kigger på mig. Så dette er de muligheder jeg lige står overfor. HJÆLP! 🙂

Ps: HVORFOR laver de håndtaget så det vender den vej?? Sådan løber man da ikke naturligt. Det burde være lodret. Jeg skal da også tænke på alting, for alle mulige 🙂

Næste indlæg

Afsted med mig!