Den valgte jeg: Ny autostol

IMG_5056.JPGIMG_5056.JPG

For nylig bad jeg om jeres hjælp til at finde den rette autostol, til vores forbrug.

Det var altså ikke helt let at beslutte sig, for stolen skal kunne sidde i to forskellige biler, hvor den ene ikke har meget plads bagi. Det var altså ikke muligt at klemme en bagudvendt stol ind i den ene bil, hvilket jeg ellers blev anbefalet af firmaet, da jeg forhørte mig om mulighederne. En anden ting jeg kom frem til var, at jeg tror vores kørsel vil være sikrer, idet hun vender fremad og er glad, end sidder bagud og skriger – og nej, hun stopper ikke efter en time eller to. Det generer min kørsel og jeg bliver uopmærksom og ukoncentreret, desværre. Hvis ens barn ellers godt kan vende bagud, er det den sikreste løsning.

Det endte altså med at blive denne Besafe iZi Comford x3 med ISOfix. Umiddelbart syntes jeg at sædet, stoffet og siddemåden virker mere lækker, hvis man kan sige sådan, end de andre jeg så på. Min mor har nemlig den anden, som valget også stod mellem, og den synes jeg ikke virker helt så komfortabel som denne. Ikke for at disse nogen, det er jo bare en smagssag 🙂

Hollie Nolia er kommet så højt op at hun kan sidde og følge med i alt, vinke og råbe hej til alle på vejen. Man kan også dreje på et håndtag så siddepositionen ændres.

Mange tak for alle jeres gode råd og tips, som hjalp mig med at vælge. Tak til Børnebiksen.dk for grundig vejledning og knaldhurtig levering, og autostol.dk for en god og oplysende side.

IMG_5049.JPG

IMG_5055.JPG

Næste indlæg

Mandag morgen :)