HALV PRIS på spaophold!!!

Spændende nyt produkt!

IMG_2596IMG_2596

Jeg fortalte den anden dag, at jeg har holdt en masse møder over længere tid, for at finde de rette produkter til min shop, som er ved at blive opdateret. Jeg vil gerne præsentere jeg for det produkt som kommer til at være en stor del af mit udvalg – nemlig LinusPro Nutrition.

Det er et helt nyt protein-brand, som jeg er sikker på kommer til at sparke godt igennem i det nye år. Simpelthen fordi det er så godt, og bedre end de alternativer der er på markedet. Det er proteinprodukter som er dansk producerede, og lavet af danske råvarer. Der er et stort og spændende udvalg, som jeg selv er ved at gennemgå. Og nåhh ja, så er jeg helt vild med designet. Kender I ikke de der store grimme bøtter, som man bare ikke gider have i sit køkken? De her produkter må gerne stå i mit 🙂

IMG_2594

Jeg er igang med at prøve de forskellige sager, og I kan godt glæde jer til spændende opskrifter. Ikke fordi jeg er typen der nyder at lave mad osv… Men fordi jeg synes det er spændende (okay, jeg gør det jo af nød) at finde alternativer til min snack-trang.

IMG_2602

Næste indlæg

HALV PRIS på spaophold!!!