Selvfølgelig sker dette for mig...

SØGES: Fødselsdagskagen!!!

IMG_4212.JPG

Med en stor afsløring d. 1. okt., som jeg har ventet på at fortælle jer i snart 7-8 måneder, er det midt i det hele pludselig blevet Hollie Nolias 3 års fødselsdag. Altså d. 5. okt.

I år bliver det kun den nærmeste familie, hvoraf de fleste kommer fra jylland. Jeg holder det på kontoret søndag d. 4. okt, så de også kan se det, og det passer også bedre i størrelsen til lidt pomp og pragt. MEN det er jo allerede på søndag om en uge, og jeg har ikke arrangeret nogen kage endnu!!! Jeg tænker hun skal have en flot Doktor Mcstuffinskage, og det ville være nemmest hvis en i Kbh lavede den. Men hvem??

Kender I nogen, der kender nogen, der kender nogen der gør den slags? Altså den skal naturligvis være super flot, og jeg vil gerne se referencer på tidligere opgaver. Der må da næsten være en kreativ sjæl jeg ikke lige har fanget på Insta eller noget. Hjæææææælp med et tip, der ikke behøver koste en formue! 🙂

 

Image Map

Næste indlæg

Selvfølgelig sker dette for mig...