Home alone!

Hvilken farve??

IMG_4118IMG_4118

Den anden dag tog jeg ud for at finde den cykel jeg har kigget på. En TrioBike, som I kan se. Jeg har nærmest ikke cyklet siden jeg var lille, og dengang boede jeg ude på landet, så der cyklede jeg lissom heller ikke så meget. Hvor fanden skulle jeg køre hen, der var jo så langt 🙂 Så jeg skulle jo prøve den, for at se om det overhovedet var noget – og det er det! Den er lidt sjov at dreje med, fordi den er ergonomisk (mener jeg de sagde). Så man læner sig nærmest som hvis man kører på motorcykel. Hvis det gir mening?

Det er lidt sjovt med mig, med sådan noget her. Det var ligesom da jeg købte min første bil. Nicolas blev sat total på sidelinien, og endte med at bakke ud af sagen, fordi jeg havde sat mig grundigere ind i alverdens ting, end han lige var på pågældne bil.Jeg er meget detaljeorienteret, og sætter mig ind i alt, og interesserer mig for det. Jeg kunne efter den gennemgang derude, snildt blive en supersælger i den biks 🙂 Men det er også fordi jeg synes det er rigtig fedt, når tingene er tænkt godt igennem – og det er de virkelig her. Især med sikkerheden. Ja pinligt, jeg gik jo mere op i farverne inden jeg kom derud. Havde da ikke skænket en cykelhjelm en tanke. Christ!

Nå, men til det med farverne, for vil gerne ha’ den bestilt asap! Jeg er lidt i tvivl, men har nok alligevel en favorit 😉 Inden jeg kom derind, var jeg helt sikker på den skulle være hvid… Men nu er jeg ovre i en sort, med knald på sæderne. Den egentlige grund til det er, at skriften på den sorte er sølv, og rød på den hvide. Rød matcher ikke de her sædefarver, synes jeg, og det ville irritere mig.

Hvad synes I?

Hvilken farve?

View Results

IMG_4103

IMG_4106

IMG_4109

Jeg tror det er bedst med en neutral kaleche, hvis jeg vil have farverige sæder. Men det ER fandme også fedt med sorte sæder og turkis kaleche… Men ikke så piget.

IMG_4112

 

Næste indlæg

Home alone!