Reklame for extensions

Terminsdag!!!

terminI dag d. 29. september har jeg GODT NOK ventet længe på!! 🙂 🙂

Det er altså i dag, vores lille pige er sat til at komme ud til os. Det er jo helt vildt. Tænk at det endelig er nu… Kan slet ikke forstå det. Håber ikke hun venter for længe med at dukke op 🙂

Jeg vil nok ikke være helt så aktiv på Facebook her op til fødslen… Så hold øje med bloggen! Ikke alle folk er lige betænksomme derinde, og jeg har ikke behov for at vide hvordan andres fødsler tog 32 timer, deres barn ikke fik ilt nok under fødslen, eller at smerten svarer til at brække 52 knogler. Tak… Det er LIGE hvad man ønsker at høre, når man i forvejen er ved at skide i bukserne af skræk!

Jeg har lavet en masse forudproducerede indlæg, som vil komme på min blog automatisk hver dag, efter fødslen. Så sker der lidt herinde, selvom jeg ligger med en lille baby og slet ikke tænker på blog og alt mulig andet 🙂

Indtil videre, er jeg her dog stadig.

Kyss…

 

Næste indlæg

Reklame for extensions